avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Activitate alesia2010

Activitate alesia2010

Răspuns la discuția concediere
Va rog, imi puteti spune care sunt documentele necesare pentru a-l da in judecata?
Răspuns la discuția concediere
Bun, si atunci eu ce fac? Ma mai duc la serviciu in preaviz sau nu? pot beneficia de somaj daca m-a concediat cu art.61, lit.D?
Răspuns la discuția concediere
multumesc mult!
Răspuns la discuția concediere
credeti ca are rost sa ma adresez instantei in acest caz?
Răspuns la discuția concediere
am inteles. multumesc mult!
Răspuns la discuția concediere
Am inteles. Si cei de la ITM pot interveni in acest sens daca fac o plangere
Răspuns la discuția concediere
atunci inseamna ca ceea ce a facut nu este legal? dar faptul ca a angajat pe alcineva pe acelasi post? ce am de facut in aceasta situatie?
Discuție concediere
Buna ziua! Am si eu o intrebare.Astazi 17.12.2012 trebuia sa ma intorc la serviciu dupa concediul de crestere a copilului pana la doi ani. Mentionez ca lucram ca administrator la o asociatie de proprietari. Presedintele ma astepta cu o decizie in care printre altele spune ca incepand cu data de 18.12.2012 inceteaza contractul de munca cu mine, iar de la aceasta data mi-i se acorda 20 de zile calendaristice de preaviz. Nu am obiectii cu privire la motivul concedierii(nu am atestat), insa tot astazi,presedintele a depus la ITM aceasta decizie , precum si angajarea altei persoane tot pe postul de administrator.Pe scurt, este legal sa imi incheie activitatea fara sa ma lase sa imi fac zilele de preaviz si sa angajeze alta persoana pe acelasi post? va rog sa imi spuneti ce am de facut.Va multumesc!
Răspuns la discuția concediu crestere copil
Va multumesc mult pentru raspunsuri!
Buna ziua! Am nascut pe data de 15.12.2010 si pe 15.12.2012 ar trebui sa ma intorc la serviciu. Angajatorul nu vrea sa ma mai primeasca din motive stiute doar de el. La mine se aplica legea de dinainte de 1 ianuarie 2011 sau cea dupa 1 ianuarie cand angajatorul te poate concedia din prima zi in care iti reiei activitatea? va rog mult sa lamuriti pt ca dupa toate comentarile citite pe internet sunt si mai confuza. Multumesc mult!