avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Activitate dumid

Activitate dumid

Salut,

Ca urmare a recursului pe care-l am in lupta impotriva recuperarii taxei de inmatriculare, in ultima sedinta din sept am primit urmatoarea solutie:

"În temeiul dispoziţiilor art. 244 alin. 1 pct. 1 C.pr.civ. suspendă judecarea cererii până la soluţionarea cauzei aflată pe rolul CEJ cu nr. 214/13 -Ciocoiu. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.09.2013.
Document: Încheiere - Suspendare 20.09.2013"

Masina inmatriculata in dec 2012 si tot atunci imediat am dat in judecata, castigat la tribunalul din judet si acum la Curtea de Apel Buc. m-am trezit cu asta.

Ce pot sa fac sa inainteze dosarul si sa-mi primesc banii. Este corecta aceasta suspendare?

Multumesc anticipat
Va salut,
Intrebarea mea survine in urma vanzarii masinii mamei mele, care are infiintat un cabinet medical stomatologic (CMI), unei persoane fizice.
Masina 2003 a fost initial achizitionata pe leasing iar dupa achitarea lui s-a inmatriculat (2007) in continuare pe cabinet insa, in CIV masinii a 2 a persoana propietar apare numele mamei mele PF fara nici un detaliu legat de CMI iar pe talonul masinii apare la detinator Cabinet Stomatologic numele mamei si adresa.

Acum persoana PF care a cumparat masina vrea s-o imatriculeze si s-o ia in evidenta la organul fiscal al carui teritoriu locuieste dar i-ar fi comunicat ca mama trebuia sa emita factura lucru pe care din cate stiu nu poate fiind un cabinet medical. Ea nu are decat un chitantier, factura nu a emis niciodata.

Intrebarea este: trebuie emisa factura pentru vanzarea masinii si daca da cum se face acest lucru neavand program sau ce este necesar emiterii unei facturi?

Mai mult cand am fost sa scoatem certificatul de atestare fiscala nu ne-a cerut nici un talon ci doar buletinul si cartea de identitate a masinii.

Multumesc anticipat pentru un raspuns complet.