avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Taxa inmatriculare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Taxa inmatriculare

Salut,

Ca urmare a recursului pe care-l am in lupta impotriva recuperarii taxei de inmatriculare, in ultima sedinta din sept am primit urmatoarea solutie:

"În temeiul dispoziţiilor art. 244 alin. 1 pct. 1 C.pr.civ. suspendă judecarea cererii până la soluţionarea cauzei aflată pe rolul CEJ cu nr. 214/13 -Ciocoiu. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 20.09.2013.
Document: Încheiere - Suspendare 20.09.2013"

Masina inmatriculata in dec 2012 si tot atunci imediat am dat in judecata, castigat la tribunalul din judet si acum la Curtea de Apel Buc. m-am trezit cu asta.

Ce pot sa fac sa inainteze dosarul si sa-mi primesc banii. Este corecta aceasta suspendare?

Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Litigiu taxa poluare suspendat CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Am pe rol un dosar ce are ca obiect recuperare taxa de poluare, dosar ce a fost castigat la fond de catre mine, dar hotararea a fost recurata de ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii art. 244 c. pr.civ. teribilutza teribilutza O cauza civila, aflata la judecatorie, a fost suspendata pe baza art. 244 pct. 1 C.pr.civ. respectiv pana la pronuntarea unei decizii definitive si ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces conform art. 244, pct. 1 cod procedura civila Mihai Pop Mihai Pop Buna seara, Procesul a fost suspendat in baza art 244 p.1 in 25 ianuarie. Incheierea prin care s-a dispus suspendarea se comunica partilor aflate in proces? ... (vezi toată discuția)