avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Litigiu taxa poluare suspendat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Litigiu taxa poluare suspendat

Buna seara.
Am pe rol un dosar ce are ca obiect recuperare taxa de poluare, dosar ce a fost castigat la fond de catre mine, dar hotararea a fost recurata de catre AFP.
In data de 29.11.2010 Curtea de apel a suspendat dosarul in baza art.244 Cod pr.civilă.
Mentionez ca nu stiu motivele suspendarii (am obs doar sol de pe portal), dar am discutat cu grefierul de sedinta, care mi-a spus ca s-a suspendat pana la pronuntarea unei hotarari de catre Curtea de Justiţie a UE.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
Am inteles ca CEJ s-a pronuntat in luna noiembrie!!!
Trebuie sa repun cauza pe rol si sa depun hotararea CEJ (care este aceasta)?
Daca nu am introdus in cauza AFP, ci doar DGFP SI Admin Fond pt Mediu, pot sa pun in executare titlul executoriu pe care o sa-l obtin?
Mentionez ca recursul este facut de catre DGFP si AFP!!

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:49, 17 Februarie 2012
Este vorba probabil despre prevederile art.244 pct.1 c.pr.civ,.
Trebuie depusa copie de hotararea instantantei supreme , urmand ca instanta sa dispuna din oficiu repunerea pe rol a cauzei suspendate.
Pentru a da raspunsuri la celalalte intrebari ale dvs , trebuie cunoscute actele si lucrarile dosarului , desi trecand de mult termenul la care trebuia sa va precizati actiunea , cunoasteti raspunsul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repunere pe rol a unei cauze suspendate in baza art.244 pct.1 c.p.c. si solutionare matilda2009 matilda2009 Buna seara. Am un dosar in recurs la o curte de apel, avand ca obiect contestatie decizie de pensionare. In ianuarie 2011 s-a dispus suspendarea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea judecatii art. 244 c. pr.civ. teribilutza teribilutza O cauza civila, aflata la judecatorie, a fost suspendata pe baza art. 244 pct. 1 C.pr.civ. respectiv pana la pronuntarea unei decizii definitive si ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare dumid dumid Salut, Ca urmare a recursului pe care-l am in lupta impotriva recuperarii taxei de inmatriculare, in ultima sedinta din sept am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)