Buna seara.
Am pe rol un dosar ce are ca obiect recuperare taxa de poluare, dosar ce a fost castigat la fond de catre mine, dar hotararea a fost recurata de catre AFP.
In data de 29.11.2010 Curtea de apel a suspendat dosarul in baza art.244 Cod pr.civilă.
Mentionez ca nu stiu motivele suspendarii (am obs doar sol de pe portal), dar am discutat cu grefierul de sedinta, care mi-a spus ca s-a suspendat pana la pronuntarea unei hotarari de catre Curtea de Justiţie a UE.
Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?
Am inteles ca CEJ s-a pronuntat in luna noiembrie!!!
Trebuie sa repun cauza pe rol si sa depun hotararea CEJ (care este aceasta)?
Daca nu am introdus in cauza AFP, ci doar DGFP SI Admin Fond pt Mediu, pot sa pun in executare titlul executoriu pe care o sa-l obtin?
Mentionez ca recursul este facut de catre DGFP si AFP!!
Este vorba probabil despre prevederile art.244 pct.1 c.pr.civ,.
Trebuie depusa copie de hotararea instantantei supreme , urmand ca instanta sa dispuna din oficiu repunerea pe rol a cauzei suspendate.
Pentru a da raspunsuri la celalalte intrebari ale dvs , trebuie cunoscute actele si lucrarile dosarului , desi trecand de mult termenul la care trebuia sa va precizati actiunea , cunoasteti raspunsul
Taxa inmatriculare
dumid
Salut,
Ca urmare a recursului pe care-l am in lupta impotriva recuperarii taxei de inmatriculare, in ultima sedinta din sept am primit urmatoarea ... (vezi toată discuția)