am un contract cou o firma de leasing,svreau sa intreb de o situatie ...am o restanta mai veche provenita din o amenda pe care eu am contestat-o,aflindu-ma in recurs,iar firma de leasing a inceput sa imi opreasca banii din rata pentru amenda ,cu toate ca in contract scrie ca amenzile se platesc separat.dar mai scrie ca pot sa opreasca facturile cele mai vechi,in ordinea lor .Dar eu nu am restante la rate,sunt la zi .Acum imi trimit si facturi de penalizare ca nu am platit.Dar ei au bagat amenda in rata si spun ca sunt intirzieri.Nu mi se pare corect ,dar vreau parerea unui avocat.IN contract scrie ca amenda nu este purtatoare de penalitati,dar este corect sa imi retina din rata lunara?Mai am 5 luni de platit si scap de ei.
am luat citeva amenzi in trafic,am platit in afara de una ,probabil am uitat-o,si dupa un an m-am trezit ca din pensie mi s-a retinut o suma de... .M-am interesat si mi s-a spus de la casa de pensii ca s-a poprit suma de la taxe si impozitein urma unui proces.Am fost la taxe si impozite si nu prea., m-au lamurit,Eu cred ca trebuia sa primesc o citatie ceva ,dar nu am primit nimic.Ce mai pot sa fac?
.
am o masina in leasing si am luat o amenda pentru ca nu am avut rovinieta.Masina este pe numele prop leasigului,si acolo s-a dus amenda,dar ei nu mi-au oferit posibilitatea sa platesc in 48 ore jumate din amenda,mi-au trimis-o dupa o luna de zile si nu au raspuns la apelurile mele.in loc sa platesc jumate din amenda,ei mi-au facturat toata suma si acum aiesit din termenul de 48 ore.In contract nu scrie nimic de acest aspect ,doar ca toate amenzile se platesc de utilizator.Poate sa ma indrume cineva ce sa fac?