avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract leasing

am un contract cou o firma de leasing,svreau sa intreb de o situatie ...am o restanta mai veche provenita din o amenda pe care eu am contestat-o,aflindu-ma in recurs,iar firma de leasing a inceput sa imi opreasca banii din rata pentru amenda ,cu toate ca in contract scrie ca amenzile se platesc separat.dar mai scrie ca pot sa opreasca facturile cele mai vechi,in ordinea lor .Dar eu nu am restante la rate,sunt la zi .Acum imi trimit si facturi de penalizare ca nu am platit.Dar ei au bagat amenda in rata si spun ca sunt intirzieri.Nu mi se pare corect ,dar vreau parerea unui avocat.IN contract scrie ca amenda nu este purtatoare de penalitati,dar este corect sa imi retina din rata lunara?Mai am 5 luni de platit si scap de ei.

Alte discuții în legătură

Eternul leasing... dinnou dinnou Va rog sa ma ajutati un pic pentru ca deja nu mai stiu ce sa fac. Am un contract de leasign la RCI Leasing pentru un Renault (camion - duba). Nu am primit ... (vezi toată discuția)
Penalitati danasrl danasrl Buna ziua! Am urmatoarea nelamurire: am un contract de leasing si in contract sunt stipulate penalitati in cuantum de 1% pe zi din valoarea facturii in caz ... (vezi toată discuția)
"leasing-ul ma bantuie inca" sandyel sandyel Salutare,am luat un matiz in leasing in 2008 in 2010 am ramas dator si am returnat o de bunavoie ,ramanand in sarcina mea sa platesc ratele restante asigurarea ... (vezi toată discuția)