avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... \\"leasing-ul ma bantuie inca\\"
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

"leasing-ul ma bantuie inca"

Salutare,am luat un matiz in leasing in 2008 in 2010 am ramas dator si am returnat o de bunavoie ,ramanand in sarcina mea sa platesc ratele restante asigurarea si daca masina se vinde in debit suma pt acoperirea creditului sa o platesc tot eu .nu le am platit nimic timp de vreun an ,cand ma anunta ca sunt in executare silita .ma duc vorbesc cu executorul (suma restanta era tripla )platesc jumate pe loc si restul in rate ,timp de 6 luni la sfarsit executorul trimite o instiintare cum ca a incetat executarea silita ,ma duc la el il intreb, la ce ma pot astepta mai departe si el zice ca intre mine si firma de leasing totul sa terminat .dupa 8 luni ma trezesc ca firma de leasing mai emite o factura care nu stiu ce inseamna. e legal ,e corect ??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 09:19, 8 Martie 2013
Pai ce scrie in factura? Poate v-a emis factura pentru sumele restante pe care le-a incasat de la dvs. ceea ce e un lucru normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu leasing sandyel sandyel buna ziua ,in 2008 am achizitionat um matiz in leasing (ca pers fizica)in 2010 am inceput sa raman restant lunile ,februarie, martie,aprilie neavand de unde sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre societate de leasing florynela florynela Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Pentru o datorie de 5000 lei adica aproape 65 de zile intarziere la plata, societatea de leasing face cerere ... (vezi toată discuția)
Somatie executare leasing auto Savagabi Savagabi In septembrie 2008,am achizitonat prin leasing auto un autoturism logan.Pana in luna mai 2009 am achitat toate ratele la zi ,dar din cauza situatiei economice ... (vezi toată discuția)