avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rovinieta

am o masina in leasing si am luat o amenda pentru ca nu am avut rovinieta.Masina este pe numele prop leasigului,si acolo s-a dus amenda,dar ei nu mi-au oferit posibilitatea sa platesc in 48 ore jumate din amenda,mi-au trimis-o dupa o luna de zile si nu au raspuns la apelurile mele.in loc sa platesc jumate din amenda,ei mi-au facturat toata suma si acum aiesit din termenul de 48 ore.In contract nu scrie nimic de acest aspect ,doar ca toate amenzile se platesc de utilizator.Poate sa ma indrume cineva ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 22:56, 27 Octombrie 2012
O solutie ar fi sa va cumparati rovignieta pentru a nu mai avea problema amenzilor. O alta solutie ar fi sa stabiliti cu ei sa va trimita din timp procesele verbale pentru a putea plati in termenul de 48 ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta: e corect sa platesc doua amenzi? pot contesta procesul verbal? alexxx_862006 alexxx_862006 Buna ziua, Am circulat o perioada de timp fara rovinieta (credeam ca trebuie sa se ocupe firma de leasing pentru aceasta dar am inteles eu gresit), iar acum ... (vezi toată discuția)
Amenda si tarif de despagubire rovinieta, plangere contraventionala ContSters224733 ContSters224733 Buna seara, Va rog sa ma lamuriti privitor daca platesc amenda si despagubirile in termenul de 48 ore, si apoi contestez in termenul legal de 15 amenda si ... (vezi toată discuția)
Poliția locală ne-a amendat pe mine și pe soțul meu fără să specifice pe pv că putem plăti jumătate de amendă în 48 de ore. ce ne sfătuiți? paula38 paula38 Buna ziua ,in data de 12 iulie vecinii mei au chemat politia locala ,care ma amendat si pe mine si pe sotul meu ,cu cate 500 lei pe fiecare in parte,motivul ... (vezi toată discuția)