Buna ziua ,in data de 12 iulie vecinii mei au chemat politia locala ,care ma amendat si pe mine si pe sotul meu ,cu cate 500 lei pe fiecare in parte,motivul fiind accela ca facem zgomot,era ora 21,30 si sotul meu ascutea o sapa cu polizorul,,a venit la poarta nu sa legitimat ,a strigat peste gard ,,ba nu mai fa zgomot ca te amendez,si a plecat,pe data de 23.07,a emis amenda,pe care mi-au trimis-o prin posta,am vrut sa platesc acceasta amenda,si apoi sa fac contestatie,mi sa spus ca nu pot plati jumatate din amenda deoarece,politistul nu a specificat accest aspect,este posibil asa ceva,? unde pot reclama atitudinea accestui politist,am incercat sa vorbesc cu viceprimarul ,am fost refuzati,la primar nici vorba sa putem intra,acceasta familie care a solicitat politia ,ne hartiueste continuu,in incercarea de a ne determina sa ne mutam de aici ,si acum se folosesc de politie pt a ne distruge cu amenzi,va rog un sfat ,va multumesc
Amenda abuziva
paula38
Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea situatie pt care eu si sotul meu am fost amendati,in data de 12 iulie in jurul orei 21.12 minute,la poarta striga un ... (vezi toată discuția)