avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poliția locală ne-a amendat pe mine și pe soțul ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poliția locală ne-a amendat pe mine și pe soțul meu fără să specifice pe PV că putem plăti jumătate de amendă în 48 de ore. Ce ne sfătuiți?

Buna ziua ,in data de 12 iulie vecinii mei au chemat politia locala ,care ma amendat si pe mine si pe sotul meu ,cu cate 500 lei pe fiecare in parte,motivul fiind accela ca facem zgomot,era ora 21,30 si sotul meu ascutea o sapa cu polizorul,,a venit la poarta nu sa legitimat ,a strigat peste gard ,,ba nu mai fa zgomot ca te amendez,si a plecat,pe data de 23.07,a emis amenda,pe care mi-au trimis-o prin posta,am vrut sa platesc acceasta amenda,si apoi sa fac contestatie,mi sa spus ca nu pot plati jumatate din amenda deoarece,politistul nu a specificat accest aspect,este posibil asa ceva,? unde pot reclama atitudinea accestui politist,am incercat sa vorbesc cu viceprimarul ,am fost refuzati,la primar nici vorba sa putem intra,acceasta familie care a solicitat politia ,ne hartiueste continuu,in incercarea de a ne determina sa ne mutam de aici ,si acum se folosesc de politie pt a ne distruge cu amenzi,va rog un sfat ,va multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Mihai , utilizator 10:16, 28 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Formulati o contestatie impotriva acelor procese verbale in termen de 15 zile de la data primirii (data de pe plic)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lasă de dorit atitudinea lui:
1 legitimarea lui
2.datele Dvs...
termenul de 48 ore a fost prelungit la 2 saptamani
Legea prin care ați fist sancționați NU prevede plata a jumătate din minimul amenzii.
Nu aveau de ce sa scrie, pentru tulburarea linistii publice nu aveti dreptul la jumatate din minim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda abuziva paula38 paula38 Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea situatie pt care eu si sotul meu am fost amendati,in data de 12 iulie in jurul orei 21.12 minute,la poarta striga un ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru deranjarea linistii publice prin zgomote si larma catax24 catax24 Intr-una din zilele acestea ma intorceam acasa, in jurul orei 12 noaptea. Circulam pe trotuar iar in fatea mea la cativa pasi se afla un alt individ (pe care ... (vezi toată discuția)
Amenda tulburarea linistii publice in bloc de apartamente mihaipreotescu mihaipreotescu Am avut musafiri intr-o vineri seara. Ascultam muzica la nivel scazut si conversam si dupa ora 22.00. M-am trezit cu politia la usa ca ma amendeaza, desi, ... (vezi toată discuția)