avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amenda abuziva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amenda abuziva

Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea situatie pt care eu si sotul meu am fost amendati,in data de 12 iulie in jurul orei 21.12 minute,la poarta striga un politist local ,care nu se prezinta si se adresaza exact asa,,ba nu mai fa galagie ca iti dau amenda,,iesim la poarta intrebam cine este si ce sa intamplat,el ameninta in continuare ca ne amendeaza,ii explicam ca ne aflam intr-o magazie unde sotul meu ascuta o sapa,iar zgomotul nu era atat de puternic incat vecinul meu care sta vis-a vis si care a si reclamat ,a fost deranjat,ne-am trezit dupa 16 zile cu amenda primita prin posta,am facut contestatie,iar la intampinare ne trezim cu un Cd atasat la dosar in care se aude un zgomot si alarma unei masini,fara imagini,o inregistrare facuta fara stirea mea ,cand eu am avut o altercatie cu cumnata mea in urma cu 4 luni si i-am aratat accesteia un semn obscen iar accest vecin ma filmat ,iar acum politia in intampinare spune ca accel semn era adresat lui,am mers sa discut cu comandantul politistului iar accesta ma ameninta ca daca nu platim amenda o vom plati dublu,ne spune sa nu facem contestatie ca oricum vom pierde si ne santajeaza spunindu-ne ca va trimite inregistrarile in instanta ceea ce a si facut,as dori sa stiu daca este legal sa trimiti inregistrari in instanta,daca martorul poate fi si reclamant,si ce pot face in acceasta situatie? accest vecin se foloseste de politie unde are neamuri ,iar accestia ne dau amenzi doar pt ca am indraznit sa fac o plingere penala pe numele fiului care mi-a batut copilul.va multumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:44, 26 Septembrie 2019
Toate intrebarile dvs isi vor găsi raspunsul după ce o sa discutați cu un avocat ,după ce acesta va studia contestația dvs,întâmpinarea facuta etc.Degeaba ati fost la politie ,la comandant nu asa se procedează,pierdeți timp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poliția locală ne-a amendat pe mine și pe soțul meu fără să specifice pe pv că putem plăti jumătate de amendă în 48 de ore. ce ne sfătuiți? paula38 paula38 Buna ziua ,in data de 12 iulie vecinii mei au chemat politia locala ,care ma amendat si pe mine si pe sotul meu ,cu cate 500 lei pe fiecare in parte,motivul ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua ,problema mea este urmatoarea ,am primit o somatie pt o executare silita,prin care ma obliga sa primesc pe cineva in casa,eu nu ma aflu in tara ,am ... (vezi toată discuția)
Alee de acces paula38 paula38 Buna ziua,in urma cu 5 ani am cumparat un imobil intr-o comuna ,in acte vechiul proprietar cedase 2 metrii,pt alee de acces,in prezent eu pt accesti 2 metrii ... (vezi toată discuția)