avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,expun urmatoarea situatie,in luna noiembrie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,expun urmatoarea situatie,in luna noiembrie 2024 tatal ...

Buna ziua,expun urmatoarea situatie,in luna noiembrie 2024 tatal meu in varsta de 70 ani in timp ce se afla in curte,vecinul de peste gard la lovit cu o bata in cap ,am depus plingere penala la parchet ,accesta a trimis o la postul de politie din comuna,pina in prezent nu sa luat nici o masura,ieri tatal meu a fost chemat la postul de politie ,i sa luat o declaratie ,intrebindu l daca sa mai intalnit cu agresorul ,din momentul agresiunii tatal meu sta la copii in alta localitate de frica,a relatat accest aspect,a intrebat daca agresorului i sa luat declaratie ,politia spunind ca accesta nu se afla in tara desi noi i am spus ca se afla in tara pentru ca l am surprins pe camerele de supraveghere,politistul a inceput sa tipe la tatal meu inducandu i ideea sa renunta la plingerea formulata,si ia comunicat ca in fiecare luna va fi obligat sa vina la politie ,pentru ca sa deschis o MAPA DE STARE CONFLICTUALA,si trebuie sa dea declaratie,cind tatal meu ia spus ca tot el batut ,tot pe el il hartuieste politia a fost amenintat ca va fi amendat. in ziua incidentului ,la fata locului,a fost prezent si accest politist,colegul lui a chemat ambulanta pentru ca tata singera la cap ,am fost amenintati toti de catre familia accestui agresor ca vom fi omorati,politia fiind de fata,in schimb fara sa jignim macar am fost amendati toti membrii familiei tata ,mama si fiica,agresorii nu au primit nici macar amenda,am depus ordin de protectie in instanta iar politia a depus la dosar o declaratie redactata pe calculator in care se consemna ca tata nu doreste ordin de protectie,si au semnat in locul tatalui meu,iar actiunea ne a fost respinsa motivarea fiind acceasta ca a refuzat initial ordinul de protectie,suntem terorizati de acceasta familie dar mai grav de catre politie.ne este frica pentru viata noastra,acccestia sunt traficanti de droguri si consumatorii. VA rog sa imi spuneti ce inseamna accea mapa de stare conflictuala,si de ce tatal meu este chemat in fiecare luna sa dea declaratii.MULTUMESC ,CU DEOSEBIT RESPECT

Alte discuții în legătură

Violenta in familie mirage08 mirage08 Va rog sa-mi raspundeti...in cazul unei familii sot sotie..in care sotul este politist,detine arma.....sotul presupune ca sotia nu este fidela dupa birfele ... (vezi toată discuția)
Lovire copil paula38 paula38 Buna ziua,in data de 1 iunie ,copilul mi-a fost lovit cu piatra in picior de catre un vecin recalcitrant,accest vecin imi hartuieste copilul fetita 14 ani in ... (vezi toată discuția)
Amenda abuziva paula38 paula38 Buna ziua,supun atentiei dvs urmatoarea situatie pt care eu si sotul meu am fost amendati,in data de 12 iulie in jurul orei 21.12 minute,la poarta striga un ... (vezi toată discuția)