avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire copil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire copil

Buna ziua,in data de 1 iunie ,copilul mi-a fost lovit cu piatra in picior de catre un vecin recalcitrant,accest vecin imi hartuieste copilul fetita 14 ani in permanenta,o urmareste cind este la balconul casei,in curte ,oriunde a urmarit-o la scoala,in acceasta zi era cu bicicleta pe strada,dupa ce ne-a injurat pe toti din familie,si-a indreptat atentia asupra copilului,a luat piatra si la lovit destul de tare in picior,am scos certificat medico legal injrijiri 4-5 zile,copilul este speriat,accest individ in urma cu 2 ani ma amenintat si pe mine ca ma omoara,dupa ce i-am spus sa imi lase copilul in pace,familia accestui individ ne hartuieste continuu,am depus nenumarate sesizari la politie ,dar degeaba,am trimis si la M.A.I dar degeaba,acum am facut o sesizare la ipj constanta,cea in care am fost eu amenintata am depus-o la parchet,au trecut aproape 3 ani si nu sa intamplat nimic? chiar ne temem pt viata noastra ,indeosebi a copilului,sunt foarte rai toti din familie,ne trimit mesaje de amenintare,la sotul meu a fost la serviciu fratele accestui individ si la amenintat ca il omoara,am depus si atunci plingere ,nu sa intamplat nimic,va rog ajutati-ma,mi-e teama pt viata copilului,avem inregistrari video cu tot ce sa intamplat,le-am depus dar degeaba.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:33, 19 Iunie 2019
Depuneti plângere penală.
Ar fi bine sa aveti avocat care sa va redacteze plângerea si sa va sustina in demersuri daca vrei sa meargă mai repede cazul si sa eliminați acest comportament antisocial.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare minor paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea in data de 1iunie un vecin 45 de ani mi-a lovit fetita de 14 ani cu piatra in picior dupa ce in prealabil a hartuit-o ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)
Alee de acces paula38 paula38 Buna ziua,in urma cu 5 ani am cumparat un imobil intr-o comuna ,in acte vechiul proprietar cedase 2 metrii,pt alee de acces,in prezent eu pt accesti 2 metrii ... (vezi toată discuția)