avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta.

Buna dimineata,
Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de prin oras asa ca nu am nici cea mai muca idee cum trebuie sa procedez.
Dimineata trebuie sa ma duc la politie pentru a face o plangere si am nevoie de cateva sfaturi.
Cam acum o ora si jumatate un individ a venit la geamul magazinului (dupa ora 22 servirea se face la geam), acesta a insistat sa i se deschida usa si bineinteles ca a fost refuzat.
Individul a devenit recalcitrant si a inceput sa urle si sa loveasca usa magazinului cu piciorul pentru a incerca sa o sparga.
In momentul acela, am inchis geamul prin care se face servirea, el a incercat sa se impotriveasca si i-a fost prinsa mana la geam (a fost ranit usor la un deget).
Aici a inceput spectacolul.... a lovit in repetate randuri cu piciorul (de 5-6 ori) usa magazinului, incercand sa patrunda in interior urland injurand si amenintand.
In aproximativ 3 minute a sosit firma de paza individul a continuat violentele si in prezenta agentilor de paza scuipandu-ma si urland ca din gura de sarpe.
Peste inca 5 minute a sosit si un echipaj de politie.
Acestia au reusit sa il faca pe individ sa plece dar inainete de toare, de fata cu politia si firma de paza acesta m-a amentintat ca imi va sparge masina, ca stie unde stau si ca va veni peste mine acasa chiar daca va face 15 ani de puscarie pt. ca a mai facut puscarie si nu ii este frica de nimic, ca ma va astepta cand ies de la munca si ma va omora in bataie si multe alte expresii amenintatoare. Agentii de politie au fost martor amenintarilor verbale.
Magazinul este dotat cu camere de supraveghere in interior.
Pe camera ce batge pe usa de la intrare se aud urletele si amenintarile individului dar nu se observa cand acesta lovesti cu piciorul usa de la intrare (acest lucru se poate observa pe sunetul inregistrarii unde se aud bubuiturile).

Ce plangere trebuie sa fac maine si de ce il pot acuza pe acest individ?

Tin sa mentionez ca de aproximativ o luna si jumatate luni de cand acesta frecventeaza magazinul, la fiecare vizita a facut scandal si a amenintat in maniere mai usoare decat acum.

Merci pentru ajutor.

Imi cer scuze pentru greselile de scriere dar inca sunt in stare de soc.....
Ultima modificare: Duminică, 2 Decembrie 2012
catalin87, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalin87 , utilizator 07:06, 2 Decembrie 2012
Faceţi plângere pentru ameninţare ( art. 193 cod penal) dacă doriţi într-adevăr să faceţi plângere şi dacă ameninţările care v-au fost adresate sunt de natură să vă provoace temere .
Trebuie să ştiţi că cercetările vor dura ceva vreme , că situaţia nu se va rezolva aşa rapid, şi ar fi bine ca în următorul interval de timp să fiţi ceva mai precaut .Un astfel de comportament din partea făptuitorului denotă o predispoziţie spre violenţă şi acte antisociale .
multumesc de ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Client care ameninta! Elena2002 Elena2002 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie: Am un bar in mediul rural si am probleme cu un client care a facut inchisoare. Datorita ... (vezi toată discuția)
Sechestrare de persoane beludan beludan buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie si un sfat. azi am fost la locuinta parintilor fostei concubine, pentru a-mi vedea baiatul, pe care la tinut ... (vezi toată discuția)
Am probleme cu politia locala sunt agent paza la o discoteca si am fost amenintat cu cutitul de o persoana care a mai fost anchisa pentru omor am sunat politia locala care avenit dar nu a ... (vezi toată discuția)