Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie: Am un bar in mediul rural si am probleme cu un client care a facut inchisoare. Datorita comportamentului sau agresiv am decis sa nu il mai primim(venea la noi doar in stare de ebrietate si pus pe harta), dar pentru el nu conta aceasta interdictie si a continuat sa vina sa ne intimideze sa ne ameninte cu moartea, ca nu vom mai fi acolo etc. Ultima data l-au luat cei de la politie si l-au internat 1 noapte, dupa care i-au dat drumul. El continua sa transmita amenintari, am depus plangere la politie, urmand sa fie audiati martorii-care se pare ca intre timp s-au razgandit pentru ca le e frica de el. Am incercat sa obtin un ordin de restrictie, dar nu se poate. Ce e de facut? Pana se completeaza dosarul si isi urmeaza cursul lui, noi ce facem? Stam sa ne pazim spatele, cum ne desfasuram activitatea?
Am chemat politia de nenumarate ori, ultima data am inregistrat cu telefonul, apar pe filmare inclusiv martorii si clientul care ne ameninta, problema e ca ni se transmit niste amenintari diabolice si noi stam cu stres, deci nu ne putem desfasura activitatea, in loc sa ne facem treaba trebuie sa ne pazim spatele, ca nu carecumva sa apara si sa faca un gest de agresiune asupra noastra. Cand apare politia el spune ca nu a facut nimic-se transforma in mielusel. Politia vine, constata, fie il duce la spital si apoi apare iar.Ne-am interesat si ni s-a spus ca pana nu face o agresiune fizica, nu doar verbala, nu are ce sa-i faca. Ne-ar fi de ajutor o solutie. Multumesc!
Trebuie sa va ajute politia.
Ar fi util sa aveți angajat avocat ca sa va ajute cu demersuri la politie.
Avocatul poate cauta variante juridice care sa va ajute dar va avea ceva de lucru în cazul dvs.
Individul poate fi periculos se pare.
La usa si in bar montati camere, usa o deschideti cu buton din interior si o deschideti doar cui vreti, va luati pistol electric si spray cu piper si cu prima ocazie le testati pe el daca va ameninta si se apropie de dumneavoastra.
Amenintari
ionicaclaudia
Buna seara, sunt amenintat de cateva zile de cateva persoane care fac parte dintr-o familie, ca ma vor omori si ca ma pandesc prin locurile unde frecventez. ... (vezi toată discuția)