Buna seara,
Vreau sa depun o plangere penala impotriva unui tip, care in repetate randuri ma amenintat , jingnit si injurat, ultima oara chiar incercand sa ma loveasca , fiind oprit de niste apropiati si oameni de ordine.
Mentionez ca sunt arbitru iar toate acestea s-au petrecut in cadru oficial, respectivul fiind antrenor la o echipa.
In acelasi timp este si agent de paza sau bodyguard , iar ultima oara cand a incercat sa ma loveasca era in timpul serviciului, intrucat era imbracat in uniforma si avea si spray-ul si pistolul la el.
Este posibil sa-i fie pus in pericol atestatul de agent de paza?
Cum ar trebui sa arate un model de plangere pe care trebui sa-l depun?
Va multumesc si o seara buna:)
pentru amenintare ca fapta penala, ar fi trebuit sa va ameninte cu moartea sau bataia...adica o amenintare serioasa...dar simplu fapt ca era inarmat este o fapta periculoasa la adresa securitatii dvs.
este bine sa apelati la un avocat sa va conceapa plangerea penala si celelalte sesizari pe care ar trebui sa le faceti.
Stimate domn,
De ce nu ati anuntat superiorii dv. mai ales ca spuneti ca erati in desfasurarea activitatii....atat dv cat si individul de care spuneti....?
Era foarte important sa depuneti o sesizare si la politie atunci in momentul imediat urmator, insa nu e timpul trecut, caci aveti timp 2 luni de la data la care a-ti cunoscut cine este autorul faptelor...
Ca el a uzat de prerogativele pe care le are, urmare a faptului ca este ad. de paza , ori ce anume este, e bine sa sesizati si superiorii acestuia cu privire la conduita acestuia -printr-o scrisoare recomandata.
Cu aceste acte si cu martori , va deplasati la politie pentru a depune plangere penala pentru amenintare.
Recomand asemenea un avocat, de preferat de unde sunteti de fel , pentru a va ajuta in mod direct si a se implica in solutionarea cu celeritate a cazului dv.
Cu stima.
Abuz agent de pază
RendezJohn
Vreau sa stiu ce as putea face in situatia data am fost lovit peste fata cu pumnul/palma de un agent de pază într-un restaurant unde eram eu si prietenul meu ... (vezi toată discuția)
Hartuire sexuala
Am_i
De aproape o luna sunt chinuita de un prieten de familie.. cand spun chinuita ma refer la faptul ca ma suna, imi da mesaje, ma cauta acasa si la munca si totul ... (vezi toată discuția)