avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost amenințată cu bătaia și cu moartea de o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost amenințată cu bătaia și cu moartea de o persoană cu probleme psihice, sub influența alcoolului. Ce se poate face în astfel de cazuri?

Buna ziua.lucrez la un magazin alimentar.ieri am fost amenințată de o persoana cu probleme psihice și sub influența alcoolului cu moartea si bătaia atât eu cât și copilul meu.ce se poate face in astfel de cazuri?!la câteva ore după amenințare a revenit la magazin dar se pare că a uitat ce a spus .îmi e teama de el deoarece am auzit că are mereu cutit asupra lui
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:59, 12 Aprilie 2018
Depuneti plangere penala impotriva lui.
Aveti martori? sunt camere in magazin?
Da sunt camere in magazin .in magazin era o fată de la promoții iar când a ieșit din magazin urla că mă omoară.
Depuneti plangere, indicati martorul si aratati ca magazinul este supravegheat cu camere.
Dacă are probleme psihice si ii reamintiti de dvs. e posibil sa fie mai rau daca depuneti plângere.

Poliția oricum nu o sa va protejeze în mod efectiv ci cel mult o sa il audieze si daca a uitat...

Doar daca s-ar dispune internarea medicală ar fi de ajutor.
Încercați să vedeti ce sanse sunt pentru o internare...
Am depus ieri plângerea .într-adevăr poliția nu are cum să mă protejeze sau sa ii interzică accesul în magazin.dar sper ca șeful meu sa se gândească la o firma de paza și protecție .ieri,acel individ i-a spus colegei mele că am chemat poliția și știe că nu are ce sa îi facă.pacat că trăim într-o țară cu atâția oameni cu probleme psihice grave și totuși nu se face nimic.ca o măsură de precauție mi-am achiziționat spray lacrimogen ..

Alte discuții în legătură

Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
Client care ameninta! Elena2002 Elena2002 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie: Am un bar in mediul rural si am probleme cu un client care a facut inchisoare. Datorita ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)