avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost amenințată cu bătaia și cu moartea de o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost amenințată cu bătaia și cu moartea de o persoană cu probleme psihice, sub influența alcoolului. Ce se poate face în astfel de cazuri?

Buna ziua.lucrez la un magazin alimentar.ieri am fost amenințată de o persoana cu probleme psihice și sub influența alcoolului cu moartea si bătaia atât eu cât și copilul meu.ce se poate face in astfel de cazuri?!la câteva ore după amenințare a revenit la magazin dar se pare că a uitat ce a spus .îmi e teama de el deoarece am auzit că are mereu cutit asupra lui
Ultima modificare: Miercuri, 11 Aprilie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:59, 12 Aprilie 2018
Mulțumesc pentru sfaturi.
Este bine ca v-ati cumparat spray lacrimogen.
Este singura modalitate concreta de aparare.

O paza de la firma privata ar fi foarte utila dar daca paznicul nu este pe faza nu poate preintampina problema...teoretic vorbind...

Acum a aflat ca ati depus plangerea dar eu nu cred ca o sa mai aveti probleme...
La fel cum i-a casunat pe dvs. putea sa casune si pe altcineva...
Nu cred ca are ceva personal cu dvs...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sprayul paralizant sau cu piper. Sonji Sonji Oricine poate detine un spray paralizant/piper? sau trebuie indeplinite anumite conditii?? Se foloseste in caz de autoaparare.Dar sunt folosite de multi ... (vezi toată discuția)
Client care ameninta! Elena2002 Elena2002 Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie: Am un bar in mediul rural si am probleme cu un client care a facut inchisoare. Datorita ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat amenintare si incercare de patrundere in magazin cu forta. catalin87 catalin87 Buna dimineata, Detin un magazin alimentar deschis non-stop. Magazinul este deschis de aprox 3 luni si pana acum nu am mai avut probleme cu scandalagii de ... (vezi toată discuția)