avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda tulburarea linistii publice in bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda tulburarea linistii publice in bloc de apartamente

Am avut musafiri intr-o vineri seara. Ascultam muzica la nivel scazut si conversam si dupa ora 22.00. M-am trezit cu politia la usa ca ma amendeaza, desi, stand apoi pe holul blocului cu usa inchisa la apartament, se auzea doar un murmur de voci, iar muzica nu se auzea deloc.
La cateva zile m-am trezit cu amenda. Cum e mai bine sa fac? Sa platesc amenda si sa fac plangere sau sa nu platesc amenda si sa fac plangere? Daca nu platesc si fac plangere, se intrerupe termenul de 15 zile in care pot plati jumatate din minimul amenzii? un sfat, va rog. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
mihaipreotescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: mihaipreotescu , utilizator 00:04, 23 Noiembrie 2024
Bună ziua,

Achitați amenda pentru a fi sigur că beneficiați de facilitate și formulați plângere contravențională prin care solicitați și restituirea amenzii achitate.

Numai bine!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
Manuela Rășină, administrator
Mulțumesc! Între timp am mai citit despre asta și am auzit că există o nouă lege/dispoziție, ceva, care exemplifică modul în care polițistul poate aprecia nivelul de zgomot cu un aparat anume. Și aparatul acela scoate și o ”chitanță” cu care polițistul poate dovedi nivelul măsurat de zgomot. Știți despre ce lege sau cum i-o zice, este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranjarea linistii publice grill grill buna ziua .am si eu o intrebare ,m-am mutat de curand si am o problema cu un vecin il deranjeaza chiar si mersul prin casa ,aseara de exemplu fetita mea de 3 ... (vezi toată discuția)
Complotul politistilor, rog ajutor! Costin Savescu Costin Savescu Am suparat fatal pe cineva de la sectia de politie de care apartin, stiu si pentru ce. Am facut prea multe cereri de interventie la un stadion plantat linga ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linisti publice legea nr. 192/2019. cand pot asculta ... Anonimmm2017 Anonimmm2017 Deranjarea linisti publice Legea nr. 192/2019. Cand pot asculta muzica si cat de tare incat sa nu fiu amendat? Am avut o situatie penibila si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)