avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 923 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda tulburarea linistii publice in bloc de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda tulburarea linistii publice in bloc de apartamente

Am avut musafiri intr-o vineri seara. Ascultam muzica la nivel scazut si conversam si dupa ora 22.00. M-am trezit cu politia la usa ca ma amendeaza, desi, stand apoi pe holul blocului cu usa inchisa la apartament, se auzea doar un murmur de voci, iar muzica nu se auzea deloc.
La cateva zile m-am trezit cu amenda. Cum e mai bine sa fac? Sa platesc amenda si sa fac plangere sau sa nu platesc amenda si sa fac plangere? Daca nu platesc si fac plangere, se intrerupe termenul de 15 zile in care pot plati jumatate din minimul amenzii? un sfat, va rog. Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2024
mihaipreotescu, utilizator
Bună ziua,

Achitați amenda pentru a fi sigur că beneficiați de facilitate și formulați plângere contravențională prin care solicitați și restituirea amenzii achitate.

Dacă aveți nevoie de ajutor cu formularea plângerii contravenționale, mă puteți contacta. Detalii de contact pe site-ul nostru: [ link extern ] /

Numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema mare cu vecinii anonimpentrusiguranta anonimpentrusiguranta Buna ziua, M-am mutat recent intr-un bloc unde sunt proprietar si am intalnit cei mai nenorociti vecini, am de a face cu un politist la rutiera la un etaj ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru tulburarea linistii cristinahi cristinahi Buna ! Lucrez ca si barman la o cafenea. Vinerea programul de fuctionare al unitatii este pana la ora 3. La ora 00 50 a venit politia, in urma unei sesizari ... (vezi toată discuția)
Amenzi date de conducerea asociatiei de proprietari calind83 calind83 Buna ziua. Va rog frumos sa imi spuneti daca conducerea unei asociatii de proprietari (in special presedintele) are dreptul sa de amenzi la proprietari? Ma ... (vezi toată discuția)