avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters269279

Activitate ContSters269279

Va rog frumos pentru activitatea de comert en detail cu produse de balastiera(nisip, prietis etc) nu se gaseste cod-ul CAEN la Registrul Comertului. Activitatea se desfasoara legal cu vanzare pe baza de bon fiscal dar pt comertul en detail nu pot da COD.
Cum sa fac sa nu cad sub incindenta O.UG. 99/2000 privind serviciile de piata in speta cu separarea gestiunilor de en gros si en detail si de asemenea a Legii 12/1990 art.1 lit. a., lucruri pe care le aplica mai nou ANTIFRAUDA.
Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un model de caracterizare din punct de vedere moral de la locul de munca pt a fi folosita in instanta, intr/un proces de divort.
Multumesc.
Răspuns la discuția Divort respins!
Deci daca eu ca motiv voi invoca ca am o alta relatie si deschid actiune pe culpa mea pot sa deschid o alta actiune? Are vre o implicatie pentru obtinerea unui dintre copii, adica daca baiatul va spune ca vrea sa ramana cu mine si are 12 ani, influenteaza acest lucru culpa mea? Va multumesc!
Răspuns la discuția Divort respins!
Dar pot sa deschid o alta actiune numai din culpa mea? Are vreo influenta pt obtinerea unui copil sau sunt alte consecinte?
Discuție Divort respins!
Am deschis o actiune de divort, in calitate de reclamant, pe culpa comuna si care mi/a fost respinsa la Judecatorie. Motivele respingerii sunt ca nu exista motive de divort, situatia nu este iremediabila cu parata, ba mai mult si cel mai importan ca nu este culpa comuna.
Pot sa deschid o alta actiune la Judecatoria ca motiv de divort doar din vina mea?
Sunt ceva consecinte daca invoc acest lucru?
Are rost sa fac recus la actiune si sa incerc sa vin cu alte motive?
Ma afecteaza cumva pentru obtinerea unuia dintre cei doi copii, baiatul de 12 si fatita de 7 ani?
Ambii copii au fost audiati iar si s/a consemnat ca vor sa ramana cu tatal.
Discuție Divort
Am promovat o actiune de divort in calitate de reclamant. Mi a fost respinsa la judecatorie!
Parata poate sa deschida o alta actiune ea ca sa traga de timp sau trebuie sa astepte pana ramane aceasta definitiva?