avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Caracterizare profesional si in special moral de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Caracterizare profesional si in special moral de la serviciu pt divort!

Buna seara!
Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un model de caracterizare din punct de vedere moral de la locul de munca pt a fi folosita in instanta, intr/un proces de divort.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 17:37, 5 Decembrie 2012
Va rog frumos, intreb, la ce foloseste, mci

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caracterizare pentru instanta costelyno costelyno buna ziua!!! as vrea si eu un model de caracterizare pt tribunal pe care trebuie sa mi-o faca niste cunoscuti sa-mi serveasca la tribunal!!!! va rog mult ... (vezi toată discuția)
Care sint cele mai bune sublinieri dintr-o caracterizare de la locul de munca, necesara intr-un proces de divort? tamy_is_happy tamy_is_happy Daca are cineva vreun model de caracterizare (in sensul bun) de la locul de munca il rog sa imi trimita si mie un model. Am nevoie de asa ceva si nu prea stiu ... (vezi toată discuția)
permis suspendat anirki anirki Buna seara, Va rog ajutati-ma si pe mine, m-am uitat si eu pe forum, si la proces imi trebuie o caracterizare din care sa reiasa ca nu am avut probleme de ... (vezi toată discuția)