Daca are cineva vreun model de caracterizare (in sensul bun) de la locul de munca il rog sa imi trimita si mie un model. Am nevoie de asa ceva si nu prea stiu exact cum sa o formulez. Am 37 ani si o vechime de 13 ani ca asistent medical. Multumesc.
Probabil ar trebui evidentiata seriozitatea, stabilitatea la locul de munca, devotamentul si atasamentul aratat pentru elementele pozitive ale vietii, nu?
Nu cred ca intr-un proces de divort aveti nevoie de caracterizare !:confused:Nu inteleg la ce ar folosi ! Sa va divorteze mai repede, sau sa nu va divorteze? :hm:
Legea permite varianta divortului simplu, instanta se pronunta asupra divortului si nu motiveaza hotararea, adica nu scrie care dintre soti e mai bun decat celalalt si care a micul ticalos!
Dupa un divort, in fapt, nimeni nu castiga, e o asa-zisa culpa comuna obiectiva, care consta in gresita alegere a partenerului si nici o instanta din lume nu poate schimba asta, certificatul de buna purtare dintr-o hotarare in care sa prezinta cat e de vinovat celalalt sot, nu ne face mai fericiti.
Avand in vedere si profesia dvs., unde vedeti suferinta si prin activitatea pe care o desfasurati, incercati sa aduceti alinare tuturor celor care vin in contact cu dvs., nu ar fi rau sa alegeti varianta aceasta simplificata si sa va vedeti de viata in continuare.
Mult succes!
Divorț
mymy10
Divorțul și partajul la notariat are putere ca și cel de la tribunal? Trebuie ca unul din cei doi sa obțină o suta în cazul în care renunță la unele ... (vezi toată discuția)