avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Activitate stefania_b

Activitate stefania_b

Discuție Licitatie
buna ziua. am vazut ca se organizeaza o licitatie a unui teren si as dorii sa particip cu o oferta. spune ca sa depun 10 % din pretul terenului pana la data licitatiei. ce se intampla cu acesti 10 % daca nu castig licitatia? multumesc
Răspuns la discuția executare silita
daca sotia ar fi deschis succesiunea, eu ar fi trebuit sa fiu instiintata nu? iar creditele erau pe firma. imi puteti spune ce se intampla cu o firma cand proprietarul moare?
Răspuns la discuția executare silita
asa e. multumesc pentru corectie :). dar creditele erau pe numele tatalui meu si ale sotiei lui. dar daca tata este mort, eu fiind mostenitoare,nu ar fi trebuit sa fiu instiintata? multumesc.
buna seara. tatal meu a murit acum 3 ani, era divortat de mama mea, recasatorit, si iar divortat. suntem 2 frati. nu sunt altii copii din alta casatorie. fosta sotie avea si ea un copil,,dar tot dintr.o casatorie anterioara,nicidecum cu tatal meu. Ideea e ca din cate stiu eu nu s.a facut nici o succesiune, tatal meu avea o casa si vad ca sotia si fiica ei au scoso la licitatie in urma unei executari silite, pt acoperirea creditelor bancare. intrebare mea este pot ele sa faca astfel de demersuri fara aprobarea mea? multumesc.