avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Licitatie
Discuție deschisă în Executare silită

Licitatie

buna ziua. am vazut ca se organizeaza o licitatie a unui teren si as dorii sa particip cu o oferta. spune ca sa depun 10 % din pretul terenului pana la data licitatiei. ce se intampla cu acesti 10 % daca nu castig licitatia? multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 16:21, 28 Octombrie 2012
Buna ziua,
Garantia reprezinta 10% din pretul stabilit de pornire al licitatiei. Aceasta se restituie integral participantilor care nu au castigat licitatia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil in licitatie de executare silita rads rads As dorii sa aflu cateva aspecte cu privire la desfasurare unei licitatii organizate de BEJ, in cazul unui imobil ipotecat in banca: 1. daca particip in ... (vezi toată discuția)
Apartament scos la licitatie carmenz carmenz V-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune si mie care sunt etapele pentru cumpararea unui apartament scos la licitatie din cauza datoriilor. Cat dureaza aceasta ... (vezi toată discuția)
Litigiu roxana_dandica roxana_dandica Buna ziua, As dori cateva informatii in legatura cu o casa in litigiu.... voi explica pe scurt cele intamplate ... O persoana fizica a imprumutat alta ... (vezi toată discuția)