avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

buna seara. tatal meu a murit acum 3 ani, era divortat de mama mea, recasatorit, si iar divortat. suntem 2 frati. nu sunt altii copii din alta casatorie. fosta sotie avea si ea un copil,,dar tot dintr.o casatorie anterioara,nicidecum cu tatal meu. Ideea e ca din cate stiu eu nu s.a facut nici o succesiune, tatal meu avea o casa si vad ca sotia si fiica ei au scoso la licitatie in urma unei executari silite, pt acoperirea creditelor bancare. intrebare mea este pot ele sa faca astfel de demersuri fara aprobarea mea? multumesc.
Cel mai recent răspuns: stefania_b , utilizator 12:50, 28 Octombrie 2012
stefania_b a scris:


vad ca sotia si fiica ei au scoso la licitatie in urma unei executari silite, pt acoperirea creditelor bancare. intrebare mea este pot ele sa faca astfel de demersuri fara aprobarea mea?


Sunteti in eroare
Creditele sunt ale sotiei si fiicei ,dar casa nu este scoasa la licitatie de catre acestea ,ci de catre executor judecatoresc impotriva acestora pentru acoperirea creditului nerambursat
Informati-va temeinic despre statutul imobilului dedus executarii silite
asa e. multumesc pentru corectie :). dar creditele erau pe numele tatalui meu si ale sotiei lui. dar daca tata este mort, eu fiind mostenitoare,nu ar fi trebuit sa fiu instiintata? multumesc.
daca sotia ar fi deschis succesiunea, eu ar fi trebuit sa fiu instiintata nu? iar creditele erau pe firma. imi puteti spune ce se intampla cu o firma cand proprietarul moare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita munteanui munteanui Buna seara, Am casa de locuit scoasa la licitatie pentru luna februarie,-2013 dar in instiintarea pe care mi-a trimis-o executorul nu figureaza decat o ... (vezi toată discuția)
Casa dobandita in timpul căsătoriei împărțită intre soție, copii si nepoti andr334cx andr334cx Buna ziua. Voi încerca sa detaliez cat mai complet situatia cu care ne confruntam in familie pentru a stii in ce pozitie se afla fiecare. In 2008 tataie, ... (vezi toată discuția)
Cote succesorale sunt recăsătorit, sotia are un bait major ... papacostas papacostas Cote succesorale Sunt recăsătorit, sotia are un bait major din alta căsătorie, iar eu o fetita majora din alta căsătorie. Doresc sa știu dacă ... (vezi toată discuția)