avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna seara,
Am casa de locuit scoasa la licitatie pentru luna februarie,-2013 dar in instiintarea pe care mi-a trimis-o executorul nu figureaza decat o parte a casei, mansarda nu.Valoarea de la care se porneste licitatia este mult mai mica decat evaluarea pe care a facut-o banca. Nu mai spun ca data licitatiei este februarie 2012 ( nu 2013) . Ce ar trebui sa fac? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: munteanui , utilizator 18:08, 14 Ianuarie 2013
Pentru raspuns la obiect precizat succesiunea de date corecte
Am casa de locuit scoasa la licitatie pentru luna februarie,-2013

vs
Nu mai spun ca data licitatiei este februarie 2012 ( nu 2013) .



Evaluarea bunului dedus executarii este conditionata strict de valoarea acestuia ,nefiind influentata de suma de recuperat,pentru care creditorul poate starui in executarea dvs silita si prin executarea altor bunuri in evidenta
Contactati executorul judecatoresc si sesizati eroarea strecurata in somatia comunicata referitor la data licitatiei
In publicatia de vanzare se face referire la 2 camere, bucatarie, hol, dar casa mea este compusa din 5 camere, bucatarie, hol.Ar trebui sa se revina si asupra acestui aspect? Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote parti imobil ionescubianca ionescubianca Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament executat silit. Am gasit publicatia de vanzare si am unele nelamuriri in privinta cotelor parti. In publicatie scrie ... (vezi toată discuția)
Executare silita ctseximtrans ctseximtrans Sant din Tg-Mures si avem o excutare siita asupra unui imobil care a fost reconstruit in anul 2006 dar nu s-a facut evidentierea in cartea funciara a ... (vezi toată discuția)
Intrebari referitoare la o licitatie la executor judecatoresc omisi omisi Buna seara. Vreau sa cumpar un imobil casa + teren dat in executare la executor judecatoresc de catre o banca. Pretul actual este mai mic cu 25% fata de ... (vezi toată discuția)