Acum 2 zile sotia mea a fost oprita de un echipaj de politie in baza faptului ca a avut , si are in contiuare , faza scurta din partea dreapta a masinii arsa .
Pentru acest lucru a primit amenda in valoare intreaga de 510 lei si retinerea certificatului de inmatriculare . I s-a emis o dovada pentru 15 zile.
Toate informatiile de pe Procesul verbal sunt corecte , mai putin baza contraventiei . Politistul a notat urmatorul lucru : " Defecte ale sistemului de iluminat fata " . Nu a precizat ce anume este defect .
Sotia a semnat , nu a avut obiectii pe loc si a platit amenda astazi .
A procedat legal politistul ? Este corect procesul verbal si sanctiunea aplicata ?
In aceste conditii se poate invoca nulitatea PV sau a sanctiunii primite ? Ma gandesc ca este o pedeapsa foarte drastica pentru o asemenea abatare.
Doresc sa ies din tara cu un autoturism care este proprietatea mamei mele . As vrea sa stiu daca acest imprumut necesita un contract de comodat sub semnatura privata sau trebuie legalizat la notar .
Mentionez ca nu eu voi fi soferul , daca are vre-o relevanta .
Eu sunt de profesie inginer electronist si doresc sa infiintez o firma cu cod caen 8020-Activitati de servicii privind sistemele de securizare . Doresc sa stiu daca este neaparat nevoie de cursul de tehnician de la ARTS , sau "insignifianta " mea diploma este de ajuns pentru statul de drept roman ? Multumesc