avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma sisteme de supraveghere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma sisteme de supraveghere

Buna ziua !

Eu sunt de profesie inginer electronist si doresc sa infiintez o firma cu cod caen 8020-Activitati de servicii privind sistemele de securizare . Doresc sa stiu daca este neaparat nevoie de cursul de tehnician de la ARTS , sau "insignifianta " mea diploma este de ajuns pentru statul de drept roman ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: chiricaalexandru , utilizator 11:08, 29 Octombrie 2012
Daca nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns...imi puteti spune unde trebuie sa ma interesez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen 8020 fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, am mare nevoie de ajutor din partea dvs. Vreau sa imi infiintez un PFA care sa contina codul CAEN 8020 pentru a ma licentia la politie si a monta ... (vezi toată discuția)
Licentiere si certificari sisteme de supraveghere rusuleo rusuleo buna ziua m-ar interesa si pe mine vreau sa deschid o firma cu profilul de instalari sisteme de supraveghere de ce acte am nevoie pt licentiere si ce ... (vezi toată discuția)