avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma sisteme de supraveghere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma sisteme de supraveghere

Buna ziua !

Eu sunt de profesie inginer electronist si doresc sa infiintez o firma cu cod caen 8020-Activitati de servicii privind sistemele de securizare . Doresc sa stiu daca este neaparat nevoie de cursul de tehnician de la ARTS , sau "insignifianta " mea diploma este de ajuns pentru statul de drept roman ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: chiricaalexandru , utilizator 11:08, 29 Octombrie 2012
Daca nu ma poate ajuta nimeni cu un raspuns...imi puteti spune unde trebuie sa ma interesez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie montare sisteme de supraveghere sorindx sorindx Buna ziua, M-ar interesa actele necesare pentru dobandirea unei autorizatii de montare sisteme de supraveghere. Stiu ca este nevoie de angajati cu un anumit ... (vezi toată discuția)
Pfa - cod caen 8020 fuuuuuu fuuuuuu Buna ziua, am mare nevoie de ajutor din partea dvs. Vreau sa imi infiintez un PFA care sa contina codul CAEN 8020 pentru a ma licentia la politie si a monta ... (vezi toată discuția)
Licentiere si certificari sisteme de supraveghere rusuleo rusuleo buna ziua m-ar interesa si pe mine vreau sa deschid o firma cu profilul de instalari sisteme de supraveghere de ce acte am nevoie pt licentiere si ce ... (vezi toată discuția)