formularea daca nu sti sa o faci mai bine sa ti-o faca un avocat,si cat despre faptul sa iti lase sa porti in continuare numule lui dupa divort daca nu vrea el nu il pot purta decat copiii care au acest drept insa nu si tu.daca are o femeie de 4ani jumate de ce nu il lasi,crezi ca mai poate fi ceva?
ma ajutati va rog sa imi spuneti,daca iau minuta de la tribunal cu mentiunea definitiva si executorie avand in vedere ca sentinta o sa imi vina peste mai mult timp si nu pot apela la un executor,pot apela la politia din localitatea unde se afla fostul sot cu fetita sa ma ajute insotindu-ma sa imi iau copilul?
dar daca am aceasta minuta de la tribunal definitiva si executorie pot solicita ajutorul organelor de politie sa ma insoteasca sa imi iau fetita?
poate sa imi spuna cineva,daca nu am inca sentinta pot face o cerere pt o minuta ca sa imi iau fetita cat mai repede pt ca in familie la fostul sot sunt dese scandalurile si violenta,si vreau sa imi iau fetita,m-ar ajuta o minuta,as putea merge cu ea la un executor?multumesc
multumesc mult pentru raspuns si pt ca m-ati ajutat sa inteleg ce trebuie sa fac
nu mi-a spus,sa pus amprenta pe faptul ca el nu ma lasat sa imi vad fetita dev 8 luni si pe conditiile de trai ale mele mult mai bune decat ale lui.dar nu stiu de ce toti pe care i-am intrebat mi-au spus ca daca e cu recurs nu pot sa imi iau copilul.pana acum nu am stiut ca doar un executor ma poate ajuta,mi sa spus ca trebuie sa merg cu politia din localitatea unde sta el
am intrebat si organele de politie din acea localitate si mi-au spus ca ei nu ma pot insoti la domiciliul fostului sot daca nu am sentinta definitiva si irevocabila si ca trebuie sa astept ca nu o pot lua pana atunci,de aceea am vrut sa aflu cum pot sa imi recuperez fetita.deci prin urmare trebuie sa apelez la un executor,doar acesta ma poate ajuta?multumesc pt ajutor
ba da am avut avocat,dar nu a fost pe ordonanta presedentiala
mi sa admis apelul si mi sa incredintat fetita,dar el nu vrea sa mi-o dea de bunavoie.deci pot sa imi iau fetita si fara sa fie sentinta irevocabila dar trebuie sa merg la un executor?multumesc
Am o fetita de 2ani si 8 luni si am divortat dar fostul meu sot a luat-o si de 8 luni nu am avut acces la copil.la proces am castigat prin apel incredintarea fetitei,si as vrea sa stiu cum pot sa iau fetita de la el daca sentinta e cu termen de 15 zile de recurs.multumesc