georgianapop a scris:
Stimate domn avocat!
Va multumesc pentru promptitudinea raspunsului....dar daca eu formulez acum doar o intampinare in care nu acuz prea tare si nu atac ci efectiv mentionez puternic ca sunt impotriva divortului cu argumente concrete,acea intampinare ajungand probabil si acasa la sotul meu...sau nu? iar apoi la primul termen daca el mentine in continuare desfacaerea casatoriei(are si avocat)atunci doresc sa cer amanare pentru angajare aparator?e ok se poate obtine.Mentionez ca sotul meu a fost impins puternic de amanta sa deschida acesta actiune si mi-a spus acasa ca a fost un gest negandit....ceea ce ma face sa cred ca poate fi rost de impacare.Astept raspunsul dvs.cum ma sfatuiti?
sansele sa ii fie admisa actiunea sunt foarte mari , indiferent de ce intampinare depuneti....nu mai este ca pe vremuri cand trebuiau motive temeinice ...mai aales ca adulterul a fost scos sin codul penal. mentalitatea instantei este ca nimeni nu poate ramane casatorit daca nu mai vrea.
asa ca daca sotul vrea sa divorteze va divorta(chestiunea cu influenta amantei nu conteaza el a promovat actiunea si nu este un copil ...)
asa ca nu intampinarea este problema, deoarece nu judecatorul trebuie convins in primul rand ci ....sotul....