avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Activitate sutica

Activitate sutica

Răspuns la discuția cheltuieli de intretinere
Facturile la celelalte utilitati au fost ok. Avand si adeverinta asociatiei de proprietari ca nu are datorii(adeverinta fara de care nici nu se incheia contractul de vanzare-cumparare), am scapat din vedere acest aspect.Va multumesc pentru timpul acordat.
Răspuns la discuția cheltuieli de intretinere
Asa voi face.Nu voi plati. Si asta pentru ca, urmarind acest forum, am ajuns la concluzia ca unii administratori, presedinti de asociatii, ce-or fi, sar tot mai des calul.....Multumesc. O seara placuta!
Răspuns la discuția cheltuieli de intretinere
Multumesc pentru raspunsuri. Contractul de vanzare cumparare s-a facut prin notar, fostul proprietar a adus adeverinta pentru plata intretinerii la zi, respectiv data de 28 august.Cheltuielile aferente lunii august nu erau inca calculate. In contractul de vanzare-cumparare nu exista nici o clauza prin care eu, cumparatorul, preiau vreo datarie a fostului proprietar. Nu as vrea sa fiu inteleasa gresit, nu e o suma exorbitanta, este vorba doar de modul cum a fost pusa problema de administrator, obligandu-ma sa platesc cheltuieli de intretinere pentru o perioada in care eu nu am avut nici o calitate asupra acestui imobil. Mai mult, am vrut sa platesc azi intretinerea pe luna septembrie si a refuzat sa primeasca banii. Multumesc.
Buna ziua. Am cumparat o garsoniera. Contractul de vanzare-cumparare s-a incheiat la data de 28 august a.c., eu intrand in posesia garsonierei la data de 01 septembrie 2o12. Este legal ca presedintele asociatiei de locatari sa ma puna sa platesc cheltuielile de intretinere aferente lunii august daca eu nu am locuit in acest imobil in luna august? Multumesc anticipat.