avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters269606

Activitate ContSters269606

fiindca nu am de pierdut nimic...:)

am aflat intre timp de tertipurile angajatorului...multumesc!
vecini de curte..
Si unde pot depune plangere, dansii deranjeaza cu tot felul de indivizi care vin sa se uite la piese..o autoritate in domeniu? garda financiara ploiesti? taxe si impozite sau politia?
Multumesc din nou!
Multumesc mult! :)
scopul ar fi fost concurenta..atunci pentru ce ar mai fi confidentiale salariile?:)
De obicei firmele "ascund" salariile pentru ca cei de la concurenta sa nu le fure angajatii (cica)..dar asta este un moft in Romania
...sa inteleg ca acum putem minti la un interviu in legatura cu salariul? sa spunem ca am avut mai mult?...nu se va descoperi ulterior..?:-/ pai asta e super tare!
in curtea cuiva se vand piese auto diverse fara ca acestia sa aiba vreo autorizatie, sau ceva de genul acesta, ori intrebarea este strict in domeniu legii, putem vinde orice fara sa platim taxe si impozite? sau ce fel de obiecte, produse putem comercializa fara sa platim o taxa la stat.
Daca sotul pleaca la o firma concurenta, i se poate afla salariul avut in firma actuala?
(sa o luam si asa..)
Eu n-am auzit de salariu confidential la lucratorii de pe linia de productie sau vanzatoarele de la casa de marcat, oamenii respectivi trebuie sa se inscrie in anumite norme, atat. Pana nici presedintele Romaniei nu are salariul confidential. Desigur, nu "lucreaza" intr-o multinationala care se fereste de concurenta, insa confidentialitatea la ei este pentru protectia personalului angajat pe pile si apoi pentru concurenta. Sa fim seriosi si sa recunoastem ca sistemul are destul de multe bube. Stiu sigur un caz de o firma care la fiecare negociere salariala, inmaneaza salariatului o hartie prin care il instiinteaza de noua suma.

Va doresc o zi frumoasa tuturor!
Inseamna ca m-au trimis doar "la plimbare"...interesant ca eu trebuie sa-l inteleg pe angajator, dar el nu poate, de fapt nu-l interseaza o problema de familie..a angajatului sau. De fapt il protejeaza, nu? de sotie..

va mai rog sa-mi spuneti, dar in cazul unui divort? de unde stiu la cat se stabileste pensia alimentara?

multumesc