avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Activitate ulma

Activitate ulma

Răspuns la discuția salariu
Multumesc pentru raspuns,
Cu stima.
Răspuns la discuția salariu
Multumesc pentru raspuns,n-am fost informata gresit mi-a si demonstrat acest fapt,ma intreb daca ma afecteaza la calculul pensiei.
Cu stima.
Discuție salariu
Bun ziua,

In Octombrie 2011 in urma unui act aditional,mi-a fost marit salarul brut de la 900 lei la 1200.In urma cu cateva zile,un coleg mi-a spus ca nu mi-a fost dat pe revisal marirea de salar.Mentionez ca,mie mi-a fost calculat salarul la un venit brut de 1200,am un venit net de 878.Va rog sa-mi spuneti daca m-a afectat acest fapt.

Multumesc,
Cu stima.
Buna ziua,
Un proprietar care locuieste la parter si-a extins balconul,la inchis fara nicio aprobare.Va rog sa-mi spuneti,care sunt demersurile care trebuie facute pentru a obtine autorizatia de extindere,si ce trebuie sa facem noi ca Asociatie impotriva acestei ilegalitati.Mentionez, ca acel proprietar s-a facut stapan pe toata suprafata din spatele blocului (care in mod normal apartine fiecuruia dintre noi,in cota indiviza)adica,a inchis cu gard toata suprafata si nimeni nu mai are acces in acel perimetru.
Cu stima.
Răspuns la discuția Excluderea din asociatie
Multumesc!
Buna ziua,

As dori sa stiu,care este procedura de excludere a unei persoane din Asociatia de Proprietari.Daca este posibil,pe viitor cum se procedeaza la intocmirea listei de cheltuieli,si ce obligatii mai are acea persoana.
Multumesc,
O zi frumoasa!