avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Activitate pikker

Activitate pikker

va multumesc! dar executare silita poate sa faca ? sa vine an domiciliu si nu am nimic an numele meu?
an anul 2007 am luat un credit de nevoile personale si nu am dat anapoi nici o transa. ma sunat de la eos .ro si mi a zis ca ma executa silita.eu nu stau an adresa aia din carte identitate si nici nu am nimic pe numele meu .ce poate sa faca? multumesc
Răspuns la discuția Blocare salarii
va multumesc!
Discuție Blocare salarii
am o datorie la anf mia blocat salariu 1,3 la suta acuma a trimis iaras o blocare de salariu tot o datorie pentru o firma sant angajat cu doua ore cand plec an strainetate cu 8 ore am antrebare . cat poate sa opreasca din salariu legal? daca am datori exemplu mai multe si trimite la firma? multumesc!
va multumesc!!!!!!!!
am o antrebare ?am o concubina care ma parasit cu un copil de 8 luni domiciliu an c.i. este la mine .acuma nu stiu de ia si vreau sa antreb daca antalnesc cu ia undeva pot sa iau copilul ? fiind ca nu are casa unde sa mearga ca parinti lui sta an chirie la o singura camera.si la mine are cine sa aiba grija de copil.
va multumesc ! unde sa ancep sa fac contestatie?
am o datorie la anaf suma de 56000 lei an 2007 acuma mam angajat la o firma siam primit de la anaf o hartie ca ma opreste din salaru 1/3 la suta am o antrebare datoria nu sa prescris ce pot sa fac va multumesc
Răspuns la discuția Reabilitare
va multumesc!
Răspuns la discuția Reabilitare
va multumesc!!!!! fac o cerere la serv cazier si nu trebe sa fac reabilitare ?