an anul 2007 am luat un credit de nevoile personale si nu am dat anapoi nici o transa. ma sunat de la eos .ro si mi a zis ca ma executa silita.eu nu stau an adresa aia din carte identitate si nici nu am nimic pe numele meu .ce poate sa faca? multumesc
am o datorie la anf mia blocat salariu 1,3 la suta acuma a trimis iaras o blocare de salariu tot o datorie pentru o firma sant angajat cu doua ore cand plec an strainetate cu 8 ore am antrebare . cat poate sa opreasca din salariu legal? daca am datori exemplu mai multe si trimite la firma? multumesc!
am o antrebare ?am o concubina care ma parasit cu un copil de 8 luni domiciliu an c.i. este la mine .acuma nu stiu de ia si vreau sa antreb daca antalnesc cu ia undeva pot sa iau copilul ? fiind ca nu are casa unde sa mearga ca parinti lui sta an chirie la o singura camera.si la mine are cine sa aiba grija de copil.
am o datorie la anaf suma de 56000 lei an 2007 acuma mam angajat la o firma siam primit de la anaf o hartie ca ma opreste din salaru 1/3 la suta am o antrebare datoria nu sa prescris ce pot sa fac va multumesc