avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Activitate adriancirstian1

Activitate adriancirstian1

buna ziua!
tatal meu a dat in judecata comisia locala , prin care solicita punerea in posesie a unor suprafete de teren pasune, ulterior au fost impadurite si ocupate de catre Directia Silvica. Tatal meu a cistigat procesul (hotarare definitiva) insa in documentele pe care le-a prezentat in instanta, a probat cu martori pentru unele suprafete de teren care nu erau trecute in registrul agricol. diferenta dintre suprafat de teren din registru agricol si cea din hotarare este de 1 ha. cei din comisia locala zic ca sunt de acord cu hotararea judecatoreasca , dar vor sa-mi scada 1 ha din registrul agricol din alte puncte care nu au facut obictul procesului.acum trebuie sa primesc 4,25 ha padure , insa in registrul agricol mai am putin teren faneata in alte puncte decat cele care au facut obiectul procesului. suprafetele de teren care au facut obiectul procesului nu sunt in totalitate impadurite , exista si teren faneata la care nu as vrea sa renunt. exista vreo posibilitate sa ca din hotarea judecatoreasca definitiva, din cei 4,25 ha padure sa primesc doar 2 ha padure si diferenta de 2,25ha sa ramana faneata? mentinez ca toate partile implicate ar fi de acord cu acesta solutie. daca da, ce ar trebui sa fac ? multumesc frumos pentru raspunsuri!
Răspuns la discuția garantia unui produs
eu am facut toate verificarile cerute. intrebarea este daca un produs care s-a defectat si este inlocuit cu un alt produs similar, cel de al doilea produs continua garantia primului produs sau beneficiaza de o garantie noua?
Buna ziua,
in luna august 2010 am cumparat un acumulator auto. datorita faptului ca acumulatorul respectiv a fost defect in luna mai 2011, cei de la firma de unde am cumparat acumulatorul, mi l-au schimbat cu altul nou. am semnat un proces verbal si mi-au spus ca acesta tine loc de garantie. ulterior am avut probleme si cu cel de-al doilea acumulator si m-am adresat din nou firmei in luna octombrie 2012. cei de la fima mi -au zis ca acumulatorul nu mai este in garantie intrucat aceasta a expirat in august 2012. intrebarile mel sunt: daca cumpar un produs care nu este conform si este inlocuit cu un nou produs, cel de al doilea produs nu beneficiaza de garantie noua? sau continua garantia primului produs? stiti cumva legea unde se stipuleaza acest lucru? multumesc frumos