avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Modificare hotarare judecatoreasca definitiva
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Modificare hotarare judecatoreasca definitiva

buna ziua!
tatal meu a dat in judecata comisia locala , prin care solicita punerea in posesie a unor suprafete de teren pasune, ulterior au fost impadurite si ocupate de catre Directia Silvica. Tatal meu a cistigat procesul (hotarare definitiva) insa in documentele pe care le-a prezentat in instanta, a probat cu martori pentru unele suprafete de teren care nu erau trecute in registrul agricol. diferenta dintre suprafat de teren din registru agricol si cea din hotarare este de 1 ha. cei din comisia locala zic ca sunt de acord cu hotararea judecatoreasca , dar vor sa-mi scada 1 ha din registrul agricol din alte puncte care nu au facut obictul procesului.acum trebuie sa primesc 4,25 ha padure , insa in registrul agricol mai am putin teren faneata in alte puncte decat cele care au facut obiectul procesului. suprafetele de teren care au facut obiectul procesului nu sunt in totalitate impadurite , exista si teren faneata la care nu as vrea sa renunt. exista vreo posibilitate sa ca din hotarea judecatoreasca definitiva, din cei 4,25 ha padure sa primesc doar 2 ha padure si diferenta de 2,25ha sa ramana faneata? mentinez ca toate partile implicate ar fi de acord cu acesta solutie. daca da, ce ar trebui sa fac ? multumesc frumos pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Exploatare faneata andreipalcu andreipalcu buna seara. am o mare nelamurire... detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in ... (vezi toată discuția)
Mostenire padure Andreea L. Andreea L. In 2004 in urma unui proces de iesire din indiviziune,prin sentinta judecatoareasca data atunci,definitiva si irevocabila,care nu a mai fost atacata cu recurs ... (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)