avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... exploatare faneata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

exploatare faneata

buna seara. am o mare nelamurire...
detin o proprietate privata intabulat, CF cu titlul de FANEATA
este un teren de 4,5 HA pe care se afla de fapt padure in toata regula...arbori de Fag in mare parte, cu consistenta mai mare de 0,4 - termen ce l-am regasit pe diverse site-uri. Daaar in CF este trecut FANEATA. ( NU pasune impadurita sau alte variante !!! )
am intentia de a exploata aceasta suprafata si readucerea suprafetei la forma initiala, adica FANEATA.
M-am adresat unui Ocol Silvic pentru a face demersurile necesare pentru Marcarea arborilor astfel incat sa pot da curs exploatarii in regim propriu sau printr-o firma autorizata. Problema cea mai mare este faptul ca NICI UN OCOL SILVIC LA CARE AM APELAT NU VREA SA FACA OPERATIA DE MARCARE, AVAND TOT FELUL DE RETINERI SAU GASIND ALTE MOTIVE PENTRU A IMPIEDICA OPERATIUNEA DE MARCARE.
Este posibil acest lucru, avand in vedere ca pe al meu CF este trecut titlul de FANEATA si la primaria unde este arondat terenul, este inclus in Registrul Agricol ca si Teren Agricol - Faneata ?
Va multumesc anticipat tuturor,
Numai bine !!!


Cel mai recent răspuns: Sandel112 , utilizator 12:51, 24 Aprilie 2023
Buna ziua!
Si eu caut o rezolvare la aceasta problema! Cum ati rezolvat la acea vreme?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare hotarare judecatoreasca definitiva adriancirstian1 adriancirstian1 buna ziua! tatal meu a dat in judecata comisia locala , prin care solicita punerea in posesie a unor suprafete de teren pasune, ulterior au fost impadurite si ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie sau furt? sarbe sarbe Am in proprietate o suprafata de padure.Anul trecut un vecin a folosit un utilaj pentru a-si face un drum pe terenul lui.Fara acordul meu a trecut cu utilajul ... (vezi toată discuția)
Padure "pazita" de ocolul silvic sorinflorentin2106 sorinflorentin2106 Dețin in posesie 11 ha pădure pentru care plătesc paza la un ocol silvic. Când am primit in posesie aceasta pădure am observat mai târziu ca un ... (vezi toată discuția)