avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Activitate cornelsabin

Activitate cornelsabin

cum pot sa inscriu o masina prin instanta de judecata?am cumparat recent un Ford Focus din anul 2000 motor 1596 cm,si mi-au zis cei de la ANAF ca ma costa 700 de euro taxa,pai in 2012 era 320,ce modificare au adus astia?va multumesc
Răspuns la discuția accident
pai cum sa fac recurs la curtea de apel daca este hotarare definitiva si irevocabila?se poate?si mai e o pb,au trecut mai mult de 6 luni de la pronuntare,sunt aproape 7 luni,se mai poate adresa CEDO?
Discuție accident
an anul 2009 a avut loc un accident de circulatie soldat cu moartea unui copil in varsta de 13 ani,acesta deplasanduse cu bicicleta.Soferul a declarat scris ca la lovit din spate pe biciclist,dar politistul care a intocmit schita la fata locului fiind corupt cred,a facut altceva.Expertiza criminalistica fiind analizata dupa schita de la fata locului, a scos la iveala faptul, ca bicicleta a fost lovita din lateral,Martorii in acest dosar spun ca masina avea viteza foarte mare,rezultatul de la expertiza spune 45 de km la ora.(ma intreb la 45 de km,sare roata de la bicicleta,sare saua ,si arunca victima aproape 3 m in sus).An raportul medico legal,efectuat de medicul legist sunt multiple fracturi craniene,intercostale,antebrat etc,intrebare-La 45 de km se pot face asemenea multiple fracturi?masina avea ABS,la 45 de km se activeaza ?Adresandu-ne justitiei din romania,cu acest caz,ni sa dat raspuns clar,soferul nu este vinovat,si hotararea este definitiva si irevocabila,rezultat neinceperea urmaririi penale.Ne putem adresa CEDO?va multumesc.