an anul 2009 a avut loc un accident de circulatie soldat cu moartea unui copil in varsta de 13 ani,acesta deplasanduse cu bicicleta.Soferul a declarat scris ca la lovit din spate pe biciclist,dar politistul care a intocmit schita la fata locului fiind corupt cred,a facut altceva.Expertiza criminalistica fiind analizata dupa schita de la fata locului, a scos la iveala faptul, ca bicicleta a fost lovita din lateral,Martorii in acest dosar spun ca masina avea viteza foarte mare,rezultatul de la expertiza spune 45 de km la ora.(ma intreb la 45 de km,sare roata de la bicicleta,sare saua ,si arunca victima aproape 3 m in sus).An raportul medico legal,efectuat de medicul legist sunt multiple fracturi craniene,intercostale,antebrat etc,intrebare-La 45 de km se pot face asemenea multiple fracturi?masina avea ABS,la 45 de km se activeaza ?Adresandu-ne justitiei din romania,cu acest caz,ni sa dat raspuns clar,soferul nu este vinovat,si hotararea este definitiva si irevocabila,rezultat neinceperea urmaririi penale.Ne putem adresa CEDO?va multumesc.
La CEDO va adresati doar atunci cand s-au epuizat toate caile de atac aici in tara. Pasul urmator este sa faceti recurs la Curtea de Apel.
pt.informatii detaliate: [ link extern ] /
pai cum sa fac recurs la curtea de apel daca este hotarare definitiva si irevocabila?se poate?si mai e o pb,au trecut mai mult de 6 luni de la pronuntare,sunt aproape 7 luni,se mai poate adresa CEDO?
Intr-adevar hotărârea judecătorului pronunţată potrivit art.278^1 alin.8 lit.a este definitiva iar din cate inteleg nu mai santeti in termen sa va mai adresati CEDO.
Nu pareti sa fito in termen dar puteti imcerca sa va adresati la CEDO.
Ce mai aveti de pierdut?
Incercati sa motivati de ce ati depasit cele 6 luni de la pronuntare.
Proceduri cedo
marinica71
am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Clasarea dosarului
cris_deo
buna ziua. daca a trecut termenul in care puteam face recurs la un procs de divort as vrea sa stiu ce se intampla cu dosarul respectiv, deoarece in cazul in ... (vezi toată discuția)