Cred ca deja ne dezbracam de caracter domnule care oi fi dacă oi fi.Ai dreptate nici eu nu sport prostii și nesimțiții cu tupeu și dacă eram smecher nu avea ce sa îmi facă proprietarul.Din imagini nu se vede absolut nicio zgarietura în urma actiunii piticului.Deci dacă vroiam puteam sa ma pun contra și spuneam ca nu avem dovezi de prejudiciu dar nu am făcut asta și nici nu o voi face.Plătesc ce este de.plătit.
Numai oameni deștepți pe aici care își dau cu părerea ba educație, ba nesimtit, ba prosti.Pai dacă vreți sa o ardem smechereste un copil de 9 ani nu știe cat de grava a fost acțiunea lui,și când îl lăsați 30 min. nesupravegheat cu alți copii sa se joace poate fi influențat sau poate influenta pe alți copii sa facă unele lucruri.Voi ați fost ușa de biserica legați de calorifer citind în continuu cărți.
Mi se pare.mie sau dacă v-am respectat și vorbit frumos sunt luat de fraier?
Am rugamintea sa va opriți ideile voastre alea smechere și sa ajutați alte persoane cu informații pe acest site.Domnu cu dorința de judecata crede-ma ca nu exista probe decât ca s-a urcat pe masina și atât. Curiosule dacă vrei te țin la curent cum au evoluat lucrurile poate mori de curiozitate.
O zi buna!!!!
3UGA a scris:
Deci o ardem cu gdpr in loc sa vedem adevarata problema: copilul s-a urcat oe masina si n-avea ce sa caute acolo.
Zgarieturile respective poate ies cu polish sau o mica reparatie la atelierul de cartier, dar la cum puneti problema, sper sa se duca in reprezentanta sa fie vopsita de rudele indeparate a lui Van Goch iar apoi sa va dea in judecata.
Eu nu pot suporta prostii si nesimtitii, mai precis pe cei lipsiti de empatie si respect fata de bunurile altuia si care arata un tupeu incredibil cand sunt prinsi.
timofteandreius a scris:
Bună seara.
Pe scurt piticul meu a fost filmat de o camera video instalata în complexul de locuințe de vizavi când s-a urcat pe o mașină după o minge.Proprietarul autoturismului m-a contactat apoi mi-a trimis filmarea cu piticul meu pe whatsapp.Am recunoscut fără echivoc ce s-a întâmplat și voi discuta ce avarii a pățit și care este prejudiciul.Din imagini nu se observa decât ca s-a urcat pe masina fără sa se vadă pe camera video urme de zgârieturi sau îndoituri de tabla pe auto.
Intrebari:
Imaginile video au fost date de către reprezentanții asociației de proprietari, locatarului din complex,care mi le-a trimis,fără sa existe sesizare la politie,este legal?
În complexul respectiv nu exista informări cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal prin sistem video,în ce scop se prelucreaza imaginile,durata de stocare a imaginilor,este legal fără informare?
Nu înțelegeți ca încerc sa ma sustrag,fapta piticului nu o contest,a existat și voi raspunde ptr asta.
Imaginile video cu minori pot circula asa de lejer oriunde și oricand fără un pic de responsabilitate din partea asociației?
Va mulțumesc și o părere pe viitor mi-ar fi de ajutor.