avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate danielutza83

Activitate danielutza83

multumesc
este un buletin cu numele meu, adresa si cnp, doar astea corespund, al meu nu l am pierdut il am, nu stiu de unde a luat datele mele. poza dupa buletin nu este a mea
Buna ziua, cineva umbla cu un buletin fals in original cu numele, cnp ul si adresa mea, a incercat sa faca si abonamente la telecom, am facut plangere la politie dar am uitat sa intreb care este procedura, cat dureaza si daca o prinde daca ma suna, ideea este ca nu stiu si persoana respectiva umbla libera cu datele mele, incercand sa faca diverse imprumuturi, aveti idee cat dureaza?Fapta s a petrecut intr-un moll deci ei ar avea probe dupa camere, plus copie dupa buletin unde apare fata ei, eu stau cu teama sa nu dureze mult pana o gasesc, va rog daca puteti sa imi ziceti care sunt etapele de cand am facut plangere la politie, multumesc frumos.
Buna ziua as dori sa va intreb si eu ceva eu in anul 2007-2008 am facut un imprumut de la o Altex de unde am luat doua telefoane si un card, nu mai stiu cat era pe el cert este ca am luat suma am cheltuit-o si la acest imprumut nu am platit nici o rata, in acest an in luna iulie am primit o somatie de plata circa o suta de milioane vechi, daca nu ma executa silit am primit si luna aceasta tot asa ca vor initia actiunea in instanta pentru recuperarea debitului restant eu i-am sunat si le-am spus ca nu pot plati decat 100 de ron si nu au vrut, eu am si eu o intrebare la dvs. daca dupa atitia ani am primit decat aceste doua citati de plata, datoria mea nu sa prescris?Eu nu am platit nici o rata si ma gandesc ca au trecut atatia ani si as dori sa stiu daca datoria mea sa prescris si ce ar trebui sa fac de acum incolo?