avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, cineva umbla cu un buletin fals in original ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, cineva umbla cu un buletin fals in original cu numele, ...

Buna ziua, cineva umbla cu un buletin fals in original cu numele, cnp ul si adresa mea, a incercat sa faca si abonamente la telecom, am facut plangere la politie dar am uitat sa intreb care este procedura, cat dureaza si daca o prinde daca ma suna, ideea este ca nu stiu si persoana respectiva umbla libera cu datele mele, incercand sa faca diverse imprumuturi, aveti idee cat dureaza?Fapta s a petrecut intr-un moll deci ei ar avea probe dupa camere, plus copie dupa buletin unde apare fata ei, eu stau cu teama sa nu dureze mult pana o gasesc, va rog daca puteti sa imi ziceti care sunt etapele de cand am facut plangere la politie, multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: danielutza83 , utilizator 16:09, 22 August 2022
cu un buletin fals in original

ori e fals, ori e original?
a facut replica sau l-a furat pe al dvs ?
este un buletin cu numele meu, adresa si cnp, doar astea corespund, al meu nu l am pierdut il am, nu stiu de unde a luat datele mele. poza dupa buletin nu este a mea
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
am inteles.
mai insistati la politie sa aflati stadiul dosarului.
oricum, nu sunt repercursiuni asupra dvs, avand plangerea depusa, doar ca e neplacut
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament telefonic Ionita Doinita Ionita Doinita Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui ... (vezi toată discuția)
In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin fals la mai ... Florinrac Florinrac In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin fals la mai multe banci, in 2006 am depus o plângere la poliție, eu neavand niciodata imprumut la nici o ... (vezi toată discuția)
Probleme in semnaturi laura31221 laura31221 buna ziua va rog sa ma ajutati cu o problema.ma judec cu o institutie -primarie- pentru a revendica un teren.Am analizat mai bine documentele trimise de catre ... (vezi toată discuția)