avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin fals la mai ...

In anul 2006 cineva a facut imprumuturi cu buletin fals la mai multe banci, in 2006 am depus o plângere la poliție, eu neavand niciodata imprumut la nici o banca,am fost la băncile respective de unde am scos o copie de pe buletin unde aparea o alta persoana cu adresa mea si poza lui,mi-au dat poza de la banca, copia de buletin cu stampila banci, conform cu originalul, ducand si la politie actele,am dat mai multe semnaturi,inscrisuri,sa facut o expertiza grafoscopica,de unde a iesit din inscrisuri ca nu este scrisul meu,poza mea,inscrisurile mele,sa inchis dosarul in 2008 dosar penal.
In 2020 am fost dat în judecată de o banca printr-un executor judecatoresc, si de 4 ani mă tot plimb prin tribunale cu probele in mână, nedand nimeni un verdict,am un avocat dar ..ce este de facut, acum mi-a cerut altă expertiză grafologica spunand ca cea lalta expertiză este din dosarul penal, dar de acolo s-au facut imprumuturile,tot amana termenele,noaptea minți

Alte discuții în legătură

Expertiza grafoscopica DanyD DanyD Se poate efectua o expertiza grafica a unei semnaturi dupa o copie de pe actul care se presupune ca a fost falsificat? Originalul nu se mai gaseste. (vezi toată discuția)
Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Buna seara, se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie ... Madalin251988 Madalin251988 Buna seara se poate face o expertiza grafoscopica ceruta de judecatorie doar cu o copie a unui act de vanzare cumparare? Multumesc (vezi toată discuția)