avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament telefonic
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament telefonic

Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui individ necunoscut pe adresa mea. Cum să procedez? Mentionez ca l am sunat pe cel in cauza, (mi a spus ca ab. telefonic i la facut un coleg). Cum? Contractul de acasa este numai pe numele meu.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:58, 24 Februarie 2020
Printr-un fals...
Discutati cu operatorul telefonic, nu cu cel in cauza, sa nu va "treziti" in timp si cu vreo notificare de neplata a abonamentului de la vreo firma de recuperare creante...
Cand va faceti un abonament la acea firma doar nu va cere sa va duceti cu o copie dupa titlul de proprietate.
Cand vrei sa ti faci un abonament la orice furnizor de servicii iti cere CI ,CORECT.
Intrebarea mea este : In ce baza i s a facut abonament pe adresa mea?
Mergeti cu factura la furnizor, o fi o greseala., sa o remedieze.
Am fost dar.. Imi cere sa vin cu abonatul. Cine este acest abonat numai colegul lui si persoana care a gasit adresa mea in baza de date unde lucreaza?

gi-jane2 a scris:

Mergeti cu factura la furnizor, o fi o greseala., sa o remedieze.

Alte discuții în legătură

Contract schimbat firma telefonie ramonateamo ramonateamo buna ziua am un contract cu o firma de tv net si fix de citiva ani contractul fiind de 45 lei pe luna.in octombrie am cerut sa primesc si un tel mobil atuncii ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca am fost inselat de orage? mai exact am portat ... emilian cristian emilian cristian ce pot face daca am fost inselat de orage? Mai exact am portat un nr la ei iar dupa 2 ani si ceva am portat din nou nr la telecom,toate bune si frumoase pana ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de telefonie idiamin idiamin In data de 27 07 2011 am facut telefonic o modificare si prelungire de contract atat la serviciul telefonic cat si cel la internet...toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)