avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... ce pot face daca am fost inselat de orage? Mai exact ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

ce pot face daca am fost inselat de orage? Mai exact am portat ...

ce pot face daca am fost inselat de orage?
Mai exact am portat un nr la ei iar dupa 2 ani si ceva am portat din nou nr la telecom,toate bune si frumoase pana acum doua zile cand primesc un telefon de la krug care imi spune ca am o restanta de 28 de lei pe luna octombrie si ca defapt eu mai am un abonament de telefonie fixa de la orange ,pentru care nu am semnat nici un contract,asta pentru ca in contractul pe care spun ei ca ar fi abonamentul nu este stipulat nimic de genul data si codul de abonat corespunde cu cel de la ei in care nici ei nu gasesc nimic legat de acel telefon fix
vreau sa subliniez faptul ca inca mai am contractul in original
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:39, 4 Decembrie 2020
o inselatorie de 28 lei? e o premiera
28 de lei pe luna timp de 2 ani si 8luni daca faci un calcul o sa vezi ca nu gasesti pe jos suma asta
II puteti intreba pe cei de la orange ce este cu acel abonament de telefonie fixa de care dvs. ati aflat de la firma de recuperare.
Puneti intrebarea in scris, pe adresa dumnealor de reclamatii, sa aveti o proba pentru ANPC ca ati incercat rezolvarea amiabila a problemei in caz ca nu doresc sa raspunda si o sa trebuiasca sa faceti plangere la dumnealor.
Vedeti ce raspund si decideti apoi ce faceti mai departe

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire tacita orange romania dilemamare dilemamare Aveti grija la abonamentele Orange cu contract pe 2 ani! Inainte cu 3 luni de a expira contractul am fost contactat pentru o \"oferta\" cum fac toti ... (vezi toată discuția)
Abonament telefonic Ionita Doinita Ionita Doinita Cum se poate face un abonament telefonic la o adresa pe care nu ai locuit niciodata? De ex. mie imi vine de câteva luni o factura de Telecom pe numele unui ... (vezi toată discuția)
Cesiune retea telefonie bună ziua, am o situație neobișnuită..., acum un am și câteva ... Flower23 Flower23 Bună ziua, Am o situație neobișnuită..., acum un an și câteva luni, mai exact pe 21.05.2020, soțul i-a cumpărat soacrei mele un telefon și o cartela ... (vezi toată discuția)