avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme cu o societate de telefonie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme cu o societate de telefonie

In data de 27 07 2011 am facut telefonic o modificare si prelungire de contract atat la serviciul telefonic cat si cel la internet...toate bune si frumoase pana la prima facturare,cand internetul a ramas neschimbat..am sunat am facut o sesizare in acest sens si respectivul de la rom telecom..mi`a spus ca motivul pentru care nu s`a activat noul abonament respectiv modificat la internet a fost ca nu am ridicat modemul gratuit,desi ei nu il aveau pe stoc si nici in ziua de azi nu il au pe stoc...acum ca sa fiu sunat de ei si sa imi zica ca abonamentul pe care l`am solitat atunci,acum nu mai exista si sa imi faca alt contract...cum este posbil asa ceva....ce pot face in acest sens desi exista o inregistare telefonica in care eu am facut schimbarea de contract ..tind sa cred ca nu a fost o greseala de la ei..si au facut intentionat sa amane problema asta sa nu mai existe optiunea pentru care am optat...si imi cer sa platesc in continuare 12 euro pentru un servicu pe care trebuias sa platesc 5 euro..desi pe piata exista un serviciu mai bun fata de care am optat la 10 euro..nu nuamai ca este absurd dar este si lipsit de logica

Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 20:06, 31 August 2011
Buna seara,
Inregistrarea telefonica nu tine seama de antecontract la contractul initial de servicii telefonice pe care il aveti in derulare.
Consider ca daca erati in mod intentionat doritor sa va schimbati planul tarifar or extraoptiunile pe care le aveti ar fi fost mai bine sa va adresati cu cerere scrisa si inregistrata la serv. de registratura al companiei de telefonie/internet.
Cu alte cuvinte pentru a semnala abuzuri din partea unui furnizor de servicii i, fie ele chiar si de telefonie/internet, ar fi trebuit sa aveti in spate probe certe (insa constat ca dv. nu aveti acea inregistrare si e posibil sa nu mai stiti nici cu cine ati vorbit la telefon...).
Daca aveati probe , puteati sesiza protectia consumatorului....
Cu stima.
Ultima modificare: Miercuri, 31 August 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
La rom telecom se pot face prelungiri si modificari telefonic,iar...convorbirea este inregistrata,drept dovada ca m`au sunat si mi`au zis ca sunt scutit sa platesc 10 euro ca a fost o greseala de la ei cu toate astea zic ei....ca eu nu mai alege acel abonament desi..ei recunosc ca eu l`am facut si ca a fost o greseala de la ei..dar imi sugereaza sa fac alt abonament
Inca o data subliniez:daca dv. aveti probe in legatura cu cele precizate si puteti obtine inregistrarile telefonice, va puteti adresa cu sesizare la Protectia Consumatorului....
In caz contrar nu va ramane de cat sa reziliati acel contract, daca nu o sa va multumeasca nici o alta varianta de abonament...
Cu respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune interese in caz de reziliere unilaterala din culpa romtelecom ContSters202742 ContSters202742 Buna ziua, Am incheiat un contract cu un operator de servicii de telefonie.Dupa expirarea perioadei minime contractuale am decis sa imi fac un abonament si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract,, am vreo sansa? cristina97cristina cristina97cristina Buna am si eu o nelamurire In vara lui 2011 am sunat la [editat] pt a o extraoptiune in final am ajuns sa imi reinoiesc abonamentul pt o perioada de 2 ani pt ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract servicii telekom micky02ct micky02ct Buna ziua!Am 2 contracte Telecom de telefonie mobilă pentru 2 ani care se finalizează la data de 1 iulie 2015. nu mai pot sa-l achit şi vreau sa-l reziliez. ... (vezi toată discuția)