Daca apartamentul este cumparat in timpul casatoriei, este bun comun al ambilor soti. Problemele ar putea fi rezolvate prin divort si partaj. De obicei ramane in locuinta cel caruia ii este incredintat spre ingrijire si copilul minor ( mai e cazul tau?). Daca nu se recurge la divort, ai putea incerca o plangere la Politie, dar nu stiu daca vei rezolva ceva.
Problema este ca art.137 indice 1 alin.3 a intrat deja in vigoare, iar noi toti inca bajbaim. Nici nu vreau sa ma gandesc la implicatii in situatia de incompatibilitate DG/membru CA. O varianta ar fi revocarea DG din Consiliul de Administratie, dar tot nu inteleg daca pana la urma directorii( fie ei numiti dintre membri Ca sau nu) sunt sau nu salariati. S-a adresat cineva autoritatilor pt. clarificari? as fi curioasa de raspuns. Si inca o problema: cum optezi intre sist unitar si cel dualist?
Ba da, am sesizat ( vezi mai sus), dar mi se pare absurd ca directorul general, respectiv directorii sa nu fie salariati. Asa reiese din text. Si daca nu sunt salariati, atunci ce sunt? La SA cu capital de stat mai e si OUG 79 care da dreptul DG, in baza contr. de performanta, sa incheie contract individual de munca cu societatea. Plus ca nu mi-e clara definitia directorilor, cf. art.143 . Ati suspendat contractele pana acum?
Pana la urma ce facem cu directorii care sunt si membri CA? art 143(2) permite numirea acestora dintre membri CA. In aceasta situatie directorii nu mai sunt salariati? Voi cum ati procedat?