avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate dminaneta

Activitate dminaneta

Discuție Rate banca
in 2006 am luat de la PROCREDIT bani pt o masina iar eu si cu socrii mei am fost giranti.in 2009 am facut refinantare.in2011 a si eu murit soacra,iar eu si sotul meu ne-am separat.in 2013 a mrit si socrul,iar noi am divortat oficial.acum fostul sot nu a platit ratele la banca de 4luni si banca intreaba de bunurile mele.ce trebuie sa fac eu ?
Sotul meu a cumparat o masina in rate acum 7 ani,iar girantul am fost eu.A facut refinantare acum 3ani si girantul am fost tot eu.De 2 luni am divortat si masina a ramas la el.Ratele nu le-a platit dev 3-4 luni si eu primesc scrisori de la banca.Mai are de platit 1,6 ani.Problema este :cum pot eu sa nu mai fiu girantul lui?MULTUMESC
cum trebuie sa procedez pentru anularea procesului de divort? Mentionez ca data procesului este pe 30.01.2013.Am primit deja citatia,insa as vrea sa anulez procesul (care la fost intentat de mine).Avocatul pe care i-l am mai trebuie anuntat?unde trebuie sa merg mai exact si ce trebuie sa fac?nu am copii si nu e vorba de partaj.
Sint casatorita de 8ani,nu am copii,nu doresc proces de partaj.Initial am depus cerere de divort si la primaria locala (fara data)cu speranta ca fostul sot va veni sa semneze,dar a venit abia acum si a semnat . Cum trebuie sa procedez ca sa opresc procesul/