avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... anulare proces de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

anulare proces de divort

cum trebuie sa procedez pentru anularea procesului de divort? Mentionez ca data procesului este pe 30.01.2013.Am primit deja citatia,insa as vrea sa anulez procesul (care la fost intentat de mine).Avocatul pe care i-l am mai trebuie anuntat?unde trebuie sa merg mai exact si ce trebuie sa fac?nu am copii si nu e vorba de partaj.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:03, 15 Ianuarie 2013
Daca nu doriti continuarea procesului de divort mergeti personal la judecatorie si depuneti o adresa in acest sens, sau va prezentati la termen si declarati ca nu doriti continuarea dosarului. Ori nu achitati taxa de timbru si dosarul va fi respins ca netimbrat.

Aveti si varianta de a nu va prezenta la termenul de judecata, dosarul fiind respins ca nesustinut.

Anuntati binenteles si avocatul pt a nu mai prezenta la termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces divort popiTM popiTM In urma cu 1-2 saptamani am initiat impreuna cu sotia un divort amiabil -- am depus dosarul cu cererile de divort la judecatorie si ni s-a inmanat o foaie cu ... (vezi toată discuția)
Anulare cerere divort in instanta de catre reclamant candrescu candrescu Buna ziua! Sotul a depus cerere de divort in instanta impotriva mea dar intre timp s-a razgandit si vrea sa stie daca poate anula respectiva cerere si sa faca ... (vezi toată discuția)
Renuntare la proces anarhy2004 anarhy2004 Am dat in judecata o societate care avea debite la mine (eu = persoana juridica). Cand a primit citatia mi-a achitat debitul. Ce trebuie sa fac in continuare? ... (vezi toată discuția)