eu din cate am citit pe internet despre aceasta firma si-a cam batut joc de oameni... de ce spun asta? pt ca firma a fost din 2010 intr-un program impus pe 3 ani de revenire, se pare ca erau in prag de faliment , si ca de atunci li s-a impus ca in termen de 3 ani de zile sa recupereze cat se poate de mult din creante apoi sa vand toate locuintele de serviciu. aceste garsoniere despre care vb eu sunt locuintele de serviciu, iar in urma cu 2 ani si jumatate au chemat pe toti locatarii care locuiau abuziv si le-a impus sa plateasca toate datoriile la intretinere (este vorba de zeci de milioane) pentru a le face contract de inchiriere chiar daca acele datorii la intretinere nu erau facute de acesti locatari abuzivi ci de cei ce locuisera inaintea lor. au facut toate aceste lucruri fara sa le spuna de la bun inceput ca in curs de 3 ani de zile vor sa vanda garsonierele, deci cu alte cuvinte nu au spus din capul locului ca aceste contracte de inchiriere nu vor fi prelungite mai mult de 3 ani de zile (precizez faptul ca un contract de inchiriere se facea pe cate 6 luni de zile)
buna seara locuim intr-o garsoniera cu chirie de aprox 10 ani. aceasta garsoniera a apartinut unei institutii de stat care ulterior s-a privatizat, timp de ani de zile nu am platit chirie nimanui deoarece altcineva fusese chirias si decedase si deoarece intreprinderea era in curs de privatizare nu ni s-a cerut nici o chirie dar momentul in care noi am intrat in acea casa erau datorii foarte mari la intretinere si lumina pe are noi leam platit, apoi in momentul in care s-a putut, mai exact acum 2 ani si 6 luni am facut cu intreprinderea proaspat privatizata contract de inchiriere si acum am primit aviz prin care fie trebuie sa o platim la pretul pietei si sa o cumparam fie sa o evacuam. mentonez ca in aceeasi situatie ca si noi se afla multe familii din zona. se poate sa ne evacueze chiar atat de usor?
multumesc mult pt sprijin si vorbiti ca si cum ati fi vazut cu ochii dumneavoastra tot ce s-a intamplat... sincer va spun ca sunt cu moralul la pamant pt ca am trecut si trc printr-o perioada foarte grea si nu imi doresc decat sa se termine mai repede intr-un fel , in umbra actului de casatorie, peste tot mi se spune acelas lucru... aveti dreptate dar nu ne putem baga. acum realizez ca in mod sigur sunt mii de persoane care au avut enorm de suferit din cauza faptului ca au fost marinimoase si de omenie , de buna credinta ne dorind sa improaste cu noroi lumea sau sa jigneasca pe cineva si acestor oameni niciodata nu li s-a facut dreptate... legea in sine te face sa accepti o viata cumplita pt ca nu e facuta sa sprijine pe cei aflati in nevoie. sincer... daca as fi stiut ca trebuie sa ma confrunt cu chiar atat multe probleme si ca nu mi se va face dreptate atunci nu as mai fi facut pasul asta in care am ales viata dar,... am plecat cu incredere, incredere in justitie. pana se va face sau nu dreptate se va pierde tot iar el nu va avea de unde sa imi dea asa ca dreptate nu se va face
va multmesc pt rapunsuri amandurora situatia este urmatoarea , eu in momentul in care l-am parasit am facut-o fara sa imi doresc sa se ajunga la vre un conflict. in momentul in care am spus ca am fost batuta, nu am xagerat catus de putin pt ca am venit la mama mea cu 3 cucuie mari in cap, buza sparta in 2 locuri plina de vanatai, pe scurt, de nerecunoscut si chiar si acum dupa 2 saptamani acuz dureri la mijloc la incheietura intre bazin si coloana vertebrala deci sincer nu imi place sa exagerez ca sa nu mai spun ca am fost bagata in baie el fiind cu cutitul in mana ..( oare ce o fi vrut sa faca avand in vedere ca imi spusese chiar inainte de a pune mana pe cutit ca daca nu sunt cu el atnci mai bine mor) iar norocul meu a fost ca am intrat in soc si nu am mai avut nici o rectie iar el a crezut ca am lesinat si a pus dusul cu apa rece pe mine... exagerare? nu cred... conflicte? credetma ca nu imi doresc, eu vreau sa se linisteasca tot dar in acelas timp nu pot accepta el sa ramana cu tot iar eu sa raman cu o gaura de 10.000 ron eu trebuie sa imi cresc copii nu sa stau sa platesc datorii pt o masina pe care el o retine la el pentru a pune diversi soferi sa il plimbe sau doar pt a face ambitie pentr a demonsra ca el e tare si lui nu i se poate face nimic. eu vreau doar sa savez un bun ori sa o vindem sa imi platesc datoriia facuta pt masina ori sa imi dea masina sa ma pot folosi de ea ca sa pot lucra si face rost de bani sa platesc datoria . eu imi doresc doar sa traiesc linistita sa imi pot creste copii... nu vreau sa fac valuri inutile
multumesc pt raspuns eu am fost la iml si urmeaza sa obtin certificatul peste vreo 2 saptamani... am depus separat plangere vis-a-vis de masina dupa mai multe insistente, eu nu tin neaparat sa il las pe strazi eu vreau doar masina pt ca precum am spus in primul mesaj am cumprat-o cu bani imprumutati de la bunicii mei si ma seaca la suflet vazand ca el acum isi bate joc de un bun cumparat pe banii lor si lor li se rupe sufletul si de aceea ma zbat atat de mult in legatura cu masina... de restul... sa fie pomana pt sufletul tatalui meu ... problema cea mare este ca politia nu ma sprijina catusi de putin... asa consider si eu ca pana la un partaj, respectivul lucru apartine persoanei trecuta in acte dar... degeaba, am fost in candiano popescu pt a reclama acolo (inainte de a reusi sa depun plangerea la circa de politie de zona, plangere acceptata cu chiu cu vai) dar acolo mi-a spus ca de vreme ce cunosc autorul atunci nu e de competenta lor... stiti daca se folosea nenorocitul de sot al meu de masina si o conducea el era ceva dar sa stiu ca folosesc toti pustanii si deligventii e greu de acceptat
am fost azi la politie si dupa multe insistente am reusit sa depun plangerea desi politistul mi-a spus ca nu voi reusi nimic... :( chiar nu stiu ce sa mai fac...
da eu sunt trecuta in acte iar actele au ramas spre norocul meu la mine
ma voi duce iar astazi la politie sa insist din nou pentru un numar de inregistrare al plangerii mele si sa insist iar sa imi fie trecut in declaratie si despre furtul masinii daca nu atunci ma voi duce asa cum mi-a spus doamna de mai devreme si la parchet daca nu voi trimite un email catre politia capitalei altfel nu stiu cum sa mai procedez
buna seara eu sunt casatorita cu sotul meu din anul 2006 iar in urma cu 2 luni de zile l-am parasit luand fiica noastra cu mine si ne-am mutat la mama mea. in ultima luna de zile mi-a tot facut sicane, ba mi-a furat niste acte, ba mi-a le-a adus si la fel mi-a facut si cu masina, mentionez ca masina este cumparata in timpul casatoriei dar pentru a o cumpara a trebuit sa imprumut de la bunicii mei 10000 ron iar pe masina am platit 3000 euro, dar nu am facut nici un act cu bunicii mei, as vrea sa mai mentionez si faptul ca el nu a lucrat niciodata si ca garsonera in care locuieste el acum este inchiriata de la o firma iar contractul de inchiririere este tot pe numele meu. renovarea garsonierei tot eu am platit-o . in urma cu cateva zile m-a prins, m-a batut rau, mi-a furat un telefon si cheile de la casa si masina intrand el in posesia masinii iar de atunci nu vrea sa mi-o mai returneze si ne stiind sa conduca o da la diverse persoane si cateva dntre ele nu au nici perms de conducere. in ziua respectiva dupa ce m-a batut si taharit am fost la politie unde am depus plangere in acest sens dar agentul de politie nu m-a permis sa scriu in plangere despre masina. ce pot face? va multumesc frumos