avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara am fost batuta si furata de catre sotul meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara am fost batuta si furata de catre sotul meu

buna seara eu sunt casatorita cu sotul meu din anul 2006 iar in urma cu 2 luni de zile l-am parasit luand fiica noastra cu mine si ne-am mutat la mama mea. in ultima luna de zile mi-a tot facut sicane, ba mi-a furat niste acte, ba mi-a le-a adus si la fel mi-a facut si cu masina, mentionez ca masina este cumparata in timpul casatoriei dar pentru a o cumpara a trebuit sa imprumut de la bunicii mei 10000 ron iar pe masina am platit 3000 euro, dar nu am facut nici un act cu bunicii mei, as vrea sa mai mentionez si faptul ca el nu a lucrat niciodata si ca garsonera in care locuieste el acum este inchiriata de la o firma iar contractul de inchiririere este tot pe numele meu. renovarea garsonierei tot eu am platit-o . in urma cu cateva zile m-a prins, m-a batut rau, mi-a furat un telefon si cheile de la casa si masina intrand el in posesia masinii iar de atunci nu vrea sa mi-o mai returneze si ne stiind sa conduca o da la diverse persoane si cateva dntre ele nu au nici perms de conducere. in ziua respectiva dupa ce m-a batut si taharit am fost la politie unde am depus plangere in acest sens dar agentul de politie nu m-a permis sa scriu in plangere despre masina. ce pot face? va multumesc frumos
Problema masinii se va rezolva intr-un proces de partaj dupa divort . Consultati un avocat pentru divort si partaj .
chiar daca masina este in acest moment un bun comun dvs trebuie sa depuneti la parchet -daca cei de la politie nu v-au lasat sa scrieti plangerea-o plangere ptr furtul masinii.banuiesc ca dvs sunteti trecuta in acte in conditiile in care el nu are permis.
da eu sunt trecuta in acte iar actele au ramas spre norocul meu la mine
ma voi duce iar astazi la politie sa insist din nou pentru un numar de inregistrare al plangerii mele si sa insist iar sa imi fie trecut in declaratie si despre furtul masinii daca nu atunci ma voi duce asa cum mi-a spus doamna de mai devreme si la parchet daca nu voi trimite un email catre politia capitalei altfel nu stiu cum sa mai procedez
Ultima modificare: Joi, 8 Noiembrie 2012
gi-jane2, moderator
am fost azi la politie si dupa multe insistente am reusit sa depun plangerea desi politistul mi-a spus ca nu voi reusi nimic... :( chiar nu stiu ce sa mai fac...
era bine sa fie o plangere separata doar ptr furtul masinii.credeti-ma ca am fost in situatia asta,dar invers,eu am luat masina sa ma folosesc de ea pana venea fostul sot din voiaj,era pe numele lui dar in leasing iar av lui a depus aceasta plangere ptr furt la politie.eu oricum i-am inapoiat masina cand a venit din voiaj ...bine...trebuie sa recunosc ca am fost sfatuita sa fac asta ,ca e mai bine sa i-o dau pana se rez cu partajul..ca e furt..bla,bla.asa ca el va trebui sa dea decl la pol si sa spuna ce motive a avut de a luat masina.nici la mine fostul sot nu a rez nimic cu acea plangere ptr ca eu am spus ca m-am fol de ea cat a fost el plecat si ca apoi am inapoiat-o.lucru perfect adevarat.

Alte discuții în legătură

Violenta in familie anonimat11 anonimat11 Buna ziua Ma numesc Elena si vreau sa ma ajutai (Informatii)privind violenta in Familie Romania Locuiesc in Spania de 8 ani si am depus in 2009 o ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti Lala46 Lala46 Sunt in divort, iar el a luat ambele chei de la masina, bun comun si o foloseste doar el, imi refuza dreptul de utilizare. Poate fi considerat furt intre ... (vezi toată discuția)
Furt intre soti Crinutza777 Crinutza777 Buna ziua am,va rog fr sa imi spuneti si mie daca mama mea care este in divort *nu s-a pronuntat divortul* cu tatal meu este acuzata de furt intre soti,are ... (vezi toată discuția)